Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lepa Vesna na konju pri Franku Bajcu

13. 7. 2021; 09.00
Avtor: S.D. / J.K.
vesna kovac

Vesna Kovač foto: Revija Lady

Pevka je pojasnila, zakaj jo je pot zanesla k Franku. Pri tem ni skrivala navdušenja nad njegovo delovno vnemo in požrtvovalnostjo.

Vesna Kovač je pogumna Notranjka, ki se z glasbo ukvarja že skoraj vse življenje. Do zdaj je sicer nastopala predvsem z lokalnimi skupinami in izvajalci, s prvo avtorsko skladbico Divje srce pa bi se rada predstavila vsem drugim. Za pesem je glasbo napisal Kevin Koradin, sama pa je napisala besedilo in pravi, da je v pesmi velik del nje same. No, glasba pa ni edina, do katere Vesna goji veliko ljubezen. Njeno življenje bi bilo prazno brez živali, zato ne preseneča, da je tudi za omenjeno skladbico videospot ponsela na konjskem hrbtu.

»Živali imajo terapevtski učinek. Vedno sem rada v njihovi bližini. Sama sem lastnica lovskega psa, ki sem ga izšolala sama, sicer pa sem pred več leti precej jezdila tudi po pobočjih in dolinah Notranjske, tako da mi jahanje nikakor ni nekaj novega. Konjev se ne bojim in do živali vedno pristopam tako, da jih poskušam slišati,« pojasni Vesna, ki je del videospota posnela na ranču Franka Bajca. »Njegov ranč je res prostran in izjemno skrbi za vse živali. Človek si težko predstavlja, koliko dela, odrekanja in požrtvovalnosti terja skrb za posest, živali, vrt in okolico, dokler v živo ne vidi, kaj vse se da narediti z doslednostjo in vztrajnostjo.«

prejšnji članek
Horoskop: Strast bo zagorela ob nekaterih srečanjih
Horoskop
Horoskop: Strast bo zagorela ob nekaterih srečanjih
naslednji članek
Je to Sarah Jessica Parker?
Svet slavnih
Je to Sarah Jessica Parker?