kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Lepa Vesna na konju pri Franku Bajcu
| S.D. / J.K.

Lepa Vesna na konju pri Franku Bajcu

Vesna Kovač, Revija Lady

Pevka je pojasnila, zakaj jo je pot zanesla k Franku. Pri tem ni skrivala navdušenja nad njegovo delovno vnemo in požrtvovalnostjo.

Vesna Kovač je pogumna Notranjka, ki se z glasbo ukvarja že skoraj vse življenje. Do zdaj je sicer nastopala predvsem z lokalnimi skupinami in izvajalci, s prvo avtorsko skladbico Divje srce pa bi se rada predstavila vsem drugim. Za pesem je glasbo napisal Kevin Koradin, sama pa je napisala besedilo in pravi, da je v pesmi velik del nje same. No, glasba pa ni edina, do katere Vesna goji veliko ljubezen. Njeno življenje bi bilo prazno brez živali, zato ne preseneča, da je tudi za omenjeno skladbico videospot ponsela na konjskem hrbtu.

»Živali imajo terapevtski učinek. Vedno sem rada v njihovi bližini. Sama sem lastnica lovskega psa, ki sem ga izšolala sama, sicer pa sem pred več leti precej jezdila tudi po pobočjih in dolinah Notranjske, tako da mi jahanje nikakor ni nekaj novega. Konjev se ne bojim in do živali vedno pristopam tako, da jih poskušam slišati,« pojasni Vesna, ki je del videospota posnela na ranču Franka Bajca. »Njegov ranč je res prostran in izjemno skrbi za vse živali. Človek si težko predstavlja, koliko dela, odrekanja in požrtvovalnosti terja skrb za posest, živali, vrt in okolico, dokler v živo ne vidi, kaj vse se da narediti z doslednostjo in vztrajnostjo.«