zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jennifer Lopez namerava producirati glasbene serije in filme

14. 7. 2021; 05.00
Avtor: STA
profimedia-0493684652

Jennifer Lopez foto: PROFIMEDIA

Če napovedi držijo, bo Jennifer Lopez producirala televizijske nadaljevanke in filme, ki temeljijo na muzikalih, po želji pa lahko v njih prevzame tudi vloge.

Pevka in igralka Jennifer Lopez se želi posvetiti glasbenim projektom. Kot producentka sodeluje z glasbeno založbo Concord, ki je med drugim lastnik kataloga skupine Rodgers in Hammerstein. Po napovedih bi producirala televizijske nadaljevanke in filme, ki temeljijo na muzikalih, po želji pa lahko v njih prevzame tudi vloge.

Po pisanju nemške tiskovne agencije dpa je zvezdnica odraščala z muzikali in se veseli, da bi katero od klasičnih del zaživelo za novo generacijo. Concord ima pravice do stotine broadwayskih muzikalov, kot so A Chorus Line, Hello Dolly in Dreamgirls. Katalog založbe vključuje dela Irvinga Berlina, Cola Porterja, Lin-Manuela Mirande in Andrewa Lloyda Webbra.

Junija je s svojim produkcijskim podjetjem Nuyorican Productions podpisala večletno partnerstvo s pretočno storitvijo Netflix.

Igralka in pevka je nastopila v več kot desetih filmih, med drugim v filmih Daleč od oči Stevena Soderbergha, Zgodilo se je na Manhattnu Wayneja Wanga, Sosedov fant Roba Cohena in Prevarantke na Wall Streetu Lorene Scafaria. Nazadnje je sodelovala v akcijskem romantičnem filmu Jasona Moora Shotgun Wedding, ki bo v kinematografih predvidoma prihodnje leto.

prejšnji članek
Luka Basi v tunelu brez luči
Svet slavnih
Luka Basi v tunelu brez luči
naslednji članek
Kaj pomenijo rumeni mozoljčki na koži?
Zdravje
Kaj pomenijo rumeni mozoljčki na koži?
#nasazenazenska
nasazenazenska