profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melanie C o zdravljenju zaradi obsedenosti

15. 7. 2021; 08.00
Avtor: T. L.
melanie c

Melanie C foto: Profimedia

Melanie C se je izpovedala ...

Nekdanja članica dekliške skupine Spice Girls Melanie C je za britanski podkast, ki ga vodi Joe Wicks, povedala kar nekaj presenetljivih resnic o svoji preteklosti, saj pravi, da je doživela najboljše in najslabše, kar prinese svetovna slava. Poleg vseh zabav in popivanj je med vrhuncem kariere zbolela tudi za motnjami hranjenja. Bila je obsedena s treniranjem, na sebi ni prenesla niti grama maščobe, saj so bili mediji zelo strogi do njihovega videza. Melanie je morala zaradi motenj hranjenja tudi v bolnišnico, kjer so jo naučili zdravega odnosa do hrane in gibanja.

Dekleta iz skupine Spice Girls foto: Profimedia

»Bila sem preveč stroga do sebe. Preprosto se nisem znala ceniti. Dve stvari sta se mi morali zgoditi, da sem videla, da je moje telo dragoceno. Prva je bila nesreča, ki mi je prinesla veliko bolečine in rehabilitacije. Drugo pa je bilo rojstvo moje hčerke. Želim, da se ima sama rada, da sprejme svoje telo in svoj videz,« je bila odkrita Melanie C, ki se je pred leti borila tudi z odvisnostjo in depresijo, zdaj pa je končno našla svoj mir v družinskem življenju.

Hčerkica Scarlet (fotografija je iz leta 2012) ji je vlila moč in pogum, da je končala razmerje, ki bi ga morala očitno končati že veliko prej.

Hčerkica Scarlet (fotografija je iz leta 2012) ji je vlila moč in pogum, da je končala razmerje, ki bi ga morala očitno končati že veliko prej. foto: Profimedia

prejšnji članek
Ljubezenska zgodba: Končno skupaj
Zdravje
Ljubezenska zgodba: Končno skupaj
naslednji članek
Ilka Štuhec pokazala svojo skrito tetovažo
Svet slavnih
Ilka Štuhec pokazala svojo skrito tetovažo