atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Tanja Žagar že rodila?

15. 7. 2021; 10.00
Avtor: Eva Jandl / SVET24
tanja-žagar

tanja žagar foto: R.Z.

Na družbenih omrežjih, kjer drugič noseča pevka Tanja Žagar rada pokaže svoj rastoči trebušček, jo njeni poslušalci in sledilci že pošteno pogrešajo, saj se ni oglasila že cel mesec. Kot pravi, je glavna stvar, ki si jo želi, to, da bi lahko še naprej čim več časa preživljala s svojima otrokoma in Mikijem.

Tanja nam je pred umikom iz javnosti povedala, da ima rok poroda sredi julija in si bo privoščila še morske počitnice, nato pa se ni več javila. Mnogi zato namigujejo, da že objema svojega drugorojenca ali drugorojenko, ostali pa so prepričani, da si je le privoščila počitek pred prihodom dojenčka. Pred odhodom na počitnice smo jo vprašali, kakšni so njeni načrti za naprej.

Tanja razmišlja o muzikalu in vsem, kar se ji je dogajalo na odrih in v zasebnem življenju. 

»Glavna stvar, ki si jo želim, je še naprej čim več časa preživljati s svojima otrokoma in Mikijem. Ni stvari v življenju, ki bi me lahko bolj osrečila in bolj izpolnila, kot je naše druženje. Seveda pa si želim čim prej spet opravljati svoje pevsko delo in tudi na poslovni poti stopati novim ciljem naproti. Vedno bolj se mi po mislih plete zgodba za moj muzikal, ki ga želim nekoč ponesti v koncertne dvorane,« pojasnjuje in dodaja, da v  tem trenutku za to še ni pravi čas, je pa pravi čas za snovanje tega projekta. »Glede na to, da sem glasbeno šolo začela obiskovati pri petih letih, se nato vpisala na glasbeno gimnazijo, pa potem še na akademijo za glasbo, pri štirinajstih letih postala članica skupine Foxy teens, v kateri sem prepevala devet let, in se leta 2005 podala na samostojno pevsko pot, ki zdaj traja že šestnajsto leto, in glede na to, kaj vse se mi je v teh letih dogajalo, ne le na odrih in snemanjih, ampak tudi v zasebnem življenju, bi lahko bil ta moj muzikal res ena zelo navdihujoča zgodba, polna upanja in hrepenenja. Navdih, upanje in hrepenenje pa so tiste tri stvari, ki v meni ohranjajo ta moj vztrajni optimizem in to mojo optimistično vztrajnost!«

prejšnji članek
Nepozabna morska doživetja in pričarani nasmehi otrok
Zdravje
Nepozabna morska doživetja in pričarani nasmehi otrok
naslednji članek
Takšni sta hčerki Jurija Zrneca
Svet slavnih
Takšni sta hčerki Jurija Zrneca