Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Plesalec Arnej je veliko darilo v življenju Tine Gorenjak

16. 7. 2021; 12.00
Avtor: J.K.
tina in arnej

Tina in Arnej v predstavi Večno samska foto: Promo

Igralka Tina Gorenjak je radostna in srečna, ker njeno življenje bogatijo tako čudoviti ljudje. Preverite, zakaj je osebni praznik slavila tri dni in kaj ji pomeni plesalec Arnej Ivkovič.

Tina Gorenjak se je svojim oboževalcem zahvalila za voščila in razkrila, da je doživela enega najlepših rojstnih dni, ki se je začel odvijati že dan poprej s predstavo na Celjskem gradu. »Kakšen odziv gledalcev, kakšen aplavz in koliko smeha. Niti v sanjah si ne bi mogla želeti več. Pa še ljubi prijatelji in bližnji, ki ste prišli, me obsuli z rožami in objemi- hvala, hvala, hvala. In ker sem se rodila pet minut čez polnoč, se je druženje samo prevesilo iz nazdravljanja na predstavo, v praznovanje rojstnega dne. In takole me je moj dragi soustvarjalec, soplesalec, soigralec in ljubi prijatelj Arnej Ivkovič sredi noči presenetil s tortico in darilom in še in še. Ljubi Arnej, hvala ti. Si veliko darilo v mojem življenju,« je hitela pojasnjevati igralka, ki je bila na večerni predstavi znova deležna obilja pozornosti.

»Res je ganljiv občutek, ko ti takšna množica ljudi zapoje Vse najboljše. Še toliko bolj, če je to po predstavi, ki je tako zelo moja, osebna … hkrati pa je očitno 'pritisnila na tipke' vseh vas, dragih gledalcev,« je strnila misli Tina, ki jo je po predstavi znova čakalo slavje, naslednji dan pa izvedba stand up predstave Večno samska, po kateri jo je publika razveselila s še intimnejšim odzivom.

»Hvala vsem, globoko iz srca. Če se dan po jutru pozna oz. leto po rojstnem dnevu, kaj naj rečem, veselim se vsakega dne in vsake predstave in vsakega koraka, vsakega objema, vsakega, vsakega smeha in vsakega diha. Naj bo vsak dan lep in navdihujoč tudi vsakemu od vas.«

prejšnji članek
Hitro, slastno in zdravo: Kivijeve lučke
Zdravje
Hitro, slastno in zdravo: Kivijeve lučke
naslednji članek
Severina odvrgla krpice
Svet slavnih
Severina odvrgla krpice