tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

tina-kunakey Odkrito.si

Prej z Monico, sedaj z NJO ...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Zakaj Saša in Miha nista takoj odprla poročnih daril?
| Revija Zvezde Lady

Zakaj Saša in Miha nista takoj odprla poročnih daril?

Saša Lendero, osebni arhiv Saše Lendero

Saša Lendero in Miha Hercog sta potrebovala kar nekaj dni, da sta se odpočila od prelepe poročne zabave in se lotila odpiranja daril.

Saša Lendero in njen mož Miha Hercog sta po romantičnem poročnem obredu in nepozabni zabavi s sorodniki in prijatelji potrebovala kar nekaj časa, da sta strnila vse vtise in se nekoliko oddahnila. »Res je bilo vse zelo čustveno. Že naslednji dan sem bila kar nekam vzhičena ob pogledu na dva prstana na moji roki – zaročnega in poročnega, ki ju nosim skupaj. Pa tudi prežeta s čustvi,« je priznala Saša in dodala, da tudi pošteno in prijetno utrujena od druženja z ljubimi ljudmi. Zato se tudi ni takoj lotila odpiranja poročnih daril.

Foto: Dejan Nikolič - Miha in Milan

»Ko sem na hitro pogledala, sem videla, da so se vsi zelo potrudili in nama prinesli prekra-sna darila. Začutila sem, da so si ljudje vzeli čas, da so jih pripravljali in prekrasno ovijali, zato sva si tudi midva vzela čas in se jim posvetila,« je povedala Saša, ki jo je zelo ganilo darilo prijatelja Milana Gačanovića - Gacha. Ženinu je oblikoval poročni suknjič, s partnerico Nino pa sta tako ženina kot nevesto presenetila s fotografijama njunih prekrasnih portretov.