Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj Saša in Miha nista takoj odprla poročnih daril?

17. 7. 2021; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Saša Lendero

Saša Lendero foto: Osebni arhiv Saše Lendero

Saša Lendero in Miha Hercog sta potrebovala kar nekaj dni, da sta se odpočila od prelepe poročne zabave in se lotila odpiranja daril.

Saša Lendero in njen mož Miha Hercog sta po romantičnem poročnem obredu in nepozabni zabavi s sorodniki in prijatelji potrebovala kar nekaj časa, da sta strnila vse vtise in se nekoliko oddahnila. »Res je bilo vse zelo čustveno. Že naslednji dan sem bila kar nekam vzhičena ob pogledu na dva prstana na moji roki – zaročnega in poročnega, ki ju nosim skupaj. Pa tudi prežeta s čustvi,« je priznala Saša in dodala, da tudi pošteno in prijetno utrujena od druženja z ljubimi ljudmi. Zato se tudi ni takoj lotila odpiranja poročnih daril.

Miha in Milan foto: Dejan Nikolič

»Ko sem na hitro pogledala, sem videla, da so se vsi zelo potrudili in nama prinesli prekra-sna darila. Začutila sem, da so si ljudje vzeli čas, da so jih pripravljali in prekrasno ovijali, zato sva si tudi midva vzela čas in se jim posvetila,« je povedala Saša, ki jo je zelo ganilo darilo prijatelja Milana Gačanovića - Gacha. Ženinu je oblikoval poročni suknjič, s partnerico Nino pa sta tako ženina kot nevesto presenetila s fotografijama njunih prekrasnih portretov.

prejšnji članek
8-urna dieta, ki topi odvečne kilograme
Zdravje
8-urna dieta, ki topi odvečne kilograme
naslednji članek
Borka Nina Radi pristala v bolnišnici
Svet slavnih
Borka Nina Radi pristala v bolnišnici
#obraziavenija
obraziavenija