reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Meghan v vlogi producentke animirane pustolovske serije

16. 7. 2021; 08.00
Avtor: STA/ J.K.
meghan markle

meghan markle foto: Profimedia

Pogodbo je sklenila po tem, ko sta s princem odstopila od kraljevskih dolžnosti.

Meghan Markle, vojvodinja sussekška in žena britanskega princa Harryja, bo za Netflix producirala animirano pustolovsko serijo Pearl, o 12-letnici, ki jo navdihujejo močne ženske. Po pisanju francoske tiskovne agencije AFP je bila pogodba z Archewell Productions sklenjena po tem, ko sta s princem odstopila od kraljevskih dolžnosti.

Meghan in princ Harry foto: PROFIMEDIA

Animirana serija bo prva pod okriljem produkcijske hiše Archewell Productions, ki sta jo slavna zakonca skupaj ustanovila in poimenovala po sinu Archieju. "Tako kot številna dekleta njene starosti bo naša junakinja Pearl na popotovanju samoodkrivanja, medtem ko se bo spopadala z vsakdanjimi izzivi," je izjavila Meghan Markle. Izrazila je navdušenje nad sodelovanjem z Netflixom, s katerimi bodo skupaj ustvarili animirano serijo, ki bo "slavila izjemne ženske v naši zgodovini".

Meghan Markle bo kot producentka pri projektu med drugimi sodelovala s Carolyn Soper, ustvarjalko animiranega filma Sherlock Gnomes, režiserko Liz Garbus (Lost Girls) in s filmarjem Davidom Furnishem, sicer soprogom glasbenika Eltona Johna.

V začetku leta je vojvodinja sussekška objavila slikanico z naslovom The Bench, ki jo uvaja pesem ob očetovskem dnevu, namenjena princu Harryju, še navaja AFP.

prejšnji članek
Ljubezenska zgodba: Vestni gospodinjec
Zdravje
Ljubezenska zgodba: Vestni gospodinjec
naslednji članek
Katayo ljudje zaradi vedenja gledajo postrani
Svet slavnih
Katayo ljudje zaradi vedenja gledajo postrani
#obraziavenija
obraziavenija