kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prepoznajte sebe in opustite to, kar niste

20. 7. 2021; 09.30
Avtor: K.M.
king-foo

KiNG FOO foto: Arhiv

Skupina KiNG FOO vsakič ponovno najde novo verzijo sebe v avtentičnem zvoku s fokusom na notranji svet ter želi ustvariti zvok, ki predstavlja drugačen svet, kot ga trenutno vidimo.

Skupina KiNG FOO je z odmevnimi nastopi po ponovnem koncertnem zagonu (Lent, Soboški dnevi, Festival Radovljica ...) zopet presenetila z novo, svežo avtorsko skladbo! Njihove skladbe sicer prinašajo sporočila, da so čari življenja dostopni kadarkoli in so kot balzam za vse, ki jim v tej kolektivni spremembi ni lahko.

Nova pesem "Milky Way" je ena izmed zadnjih z drugega albuma. Govori o zavesti, ki je v nas in v vsakem trenutku lahko pripelje nazaj moč modrosti, da prepoznamo sebe in opustimo to, kar nismo. "Life is a holiday, between the dreams and milky way," prepevajo v refrenu, vendar pa to ni skladba o dopustu! KiNG FOO-ji pojasnujejo: "Lahko bi se v pesmi izgubili in vzeli besede samoumevno, ampak sporočilo, ki ga nosimo je, da je življenje, ki ga želimo in sanjamo tukaj, v nas, vsak dan in ga lahko materializiramo, če le to prepoznamo. V skladbi "Beautiful world" se je zgodilo, da je kdo preskočil glavni pomen besedila in povezal pesem z lepim svetom. V resnici pa je "Beautiful world" težnja po sprejemanju in izražanju samega sebe in iskanju harmonije." Skupina KiNG FOO vsakič ponovno najde novo verzijo sebe v avtentičnem zvoku s fokusom na notranji svet ter želi ustvariti zvok, ki predstavlja drugačen svet, kot ga trenutno vidimo.

Videospot za pesem so KiNG FOO-ji posneli kar pred vhodom v prostor kjer vadijo, improvizirali so s svetlobo in izmenjavanjem njihovih energij. Sledite jim na njihovih socialnih omrežjih in jih ujemite v živo, saj so pred njimi poletni koncerti. Kar trije so skupaj z glasbenim kolegom Gibonnijem, s katerim so pred tremi leti nastopili tudi na Simfonični Ekstazi, v družbi orkestra, zbora in solistov.

prejšnji članek
Tanja Žagar postala mamica
Svet slavnih
Tanja Žagar postala mamica
naslednji članek
Mary Ševo so se uresničile sanje
Resničnostni šovi
Mary Ševo so se uresničile sanje