Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Radijski voditelj ujet med strežbo v lokalu

20. 7. 2021; 12.00
Avtor: PR / V.M.
robert-roškar, natakar

Robert Roškar kot natakar. foto: Radio 1

Robert Roškar, voditelj Ramšak in Roškar poletnega showa na Radiu 1, julija počne stvari, ki jih ni še nikoli v življenju. In tako je končno prišel tudi dan, ko je Roši prvič v roke vzel pladenj in se podal med mize! Tako je, prvič v življenju se je preizkusil kot natakar!

V lokalu Petkovšek v centru Ljubljane je oblekel predpasnik in se pogumno lotil naročil številnih gostov, ki so mu pošteno kravžljali živčke. Med njimi sta bila tudi Igor Mikić in skupina Zvita feltna. Da pa mu slučajno ne bi bilo prelahko, sta v lokal prišli še njegovi prijateljici in voditeljici Anja Ramšak in Jana Morelj, ki mu seveda nista prizanesli.

Robert Roškar kot natakar. foto: Radio 1

Roškarju je več ali manj uspelo prinesti pijače do gostov, vmes je razbil kakšen kozarec ali pa recimo »pozabil«, da se v lokalu streže tudi hrana!

»Ja sprva nisem vedel, da imamo tudi hrano. Prijazna natakarica me je nato opomnila, da jo imamo in stranki sem ponudil tunin sendvič. Kasneje sem ga tudi sam poizkusil in lahko rečem, da je najboljši tunin sendvič na svetu! Vesel sem, da je »kelnarjenje« za mano, užival sem v družbi gostov in prijateljev, s katerimi sem se pošteno nasmejal,« je dejal Roškar. Kako se je odrezal, pa si poglejte v videu.

prejšnji članek
Ste nemirni, potrti in izčrpani? Ta napitek vam bo pomagal
Zdravje
Ste nemirni, potrti in izčrpani? Ta napitek vam bo pomagal
naslednji članek
Peter Vilfan se bori z levkemijo
Svet slavnih
Peter Vilfan se bori z levkemijo