GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tjaša Kramarič v objemu slovenskega pevca

21. 7. 2021; 12.00
Avtor: PR
jay-bolk, Tjaša Kramarič

Tjaša in Jay Bolk foto: Blaž Lenček

Dobra dva tedna sta minila od zaključka šova Sanjski moški, njegovo srce pa je želela osvojiti tudi simpatična Tjaša Kramarič, ki se je po ljubezen, v Slovenijo, vrnila iz Francije. Šov se je zaključil, Gregor se je odločil za drugo dekle, Tjaša se je preselila v Ljubljano, vse bolj glasne pa so govorice, da se je lepotica takoj po šovu znašla v objemu postavnega pevca Jay Bolka.

Jay Bolk je, poletnim mesecem primerno, pripravil novo skladbo Moja mala, za katero sam pravi, da ti hitro zleze pod kožo, zato je bilo tudi snemanje videospota, kot pravi, zabavno:

»Odlično smo se imeli, kljub temu, da je bil to resnično vroč snemalni dan. Sem velik navdušenec eksotičnih avtomobilov, zato sem najbolj užival v snemanju kadrov, kjer se s Tjašo voziva v rdečem porscheju. Občutek, ko se vrneš v osemdeseta, ko voziš takšno zverino, še posebej v Tjašini družbi, je bil res fenomenalen,« še pove simpatični pevec, ki je pri scenariju in režiji združil moči s Produkcijo Kobal, sam pa je za svojo pesem poskrbel za glasbo, besedilo pa je, tako kot za skladbo Migi migi, napisal skupaj s Tanjo Žagar, ki je ravno te dni povila punčko Marino.

Tjaša in Jay Bolk foto: Blaž Lenček

Je med parčkom preskočila iskrica? »Jay Bolk me je kontaktiral, ko je spremljal oddajo. Med pogovorom je omenil, da ravno pripravlja videospot za njegovo novo skladbo Moja mala in tako me je povabil k sodelovanju, meni pa se je ideja zdela genialna – nikoli še nisem nastopala v videospotu in čeprav mi kamera ni tuja, je bila ta izkušnja zame nekaj popolnoma novega. Med snemanjem sva uživala, kar se tudi vidi na končnem izdelku,« z nasmeškom na obrazu skrivnostno pove novopečena Ljubljančanka Tjaša Kramarič, ki se je z Jay Bolkom, več kot očitno, ujela. Imamo nov parček na glasbeni sceni? Presodite sami.

Tjaša in Jay Bolk na snemanju foto: Blaž Lenček

prejšnji članek
Spomin na srčnega Robina Williamsa
Svet slavnih
Spomin na srčnega Robina Williamsa
naslednji članek
V Sloveniji po mišji tudi zajčja mrzlica
Zdravje
V Sloveniji po mišji tudi zajčja mrzlica
#nasazenazenska
nasazenazenska