Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Robert Roškar se je sesedel na tla in govoril: "Ne morem več ..."

23. 7. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
robert-roškar

Robert Roškar foto: Radio 1

Voditelj Robert Roškar, ki skupaj z Anjo Ramšak vodi Ramšak in Roškar poletni show na Radiu 1, je dobil tako »vroče« presenečenje, da dolgo časa ni prišel k sebi.

Ker je bil ravno svetovni dan hitre hrane (junk food day), mu je Anja že zjutraj pripravila nekaj za pod zob. Roškar se je že veselil slastnega in mastnih dobrot, dobil pa je nekaj, kar ga je močno šokiralo - najbolj pekoč burger v Sloveniji! Poslastico mu je prinesel Sašo Krpič iz Fast food Pinki Kranj.

»V burgerju so 4 najbolj pekoči čiliji na svetu, jakost pikantnosti je skoraj milijon dvesto skovilov. Ko ugrizneš, ti gori v ustih in želodcu, neprijeten občutek. Sploh, če tega nisi navajen. Jaz niti do polovice nisem prišel, ker sem mislil, da ne bom preživel. Sicer pa ga je poskusilo 820 jedcev, samo 22 pa ga je dejansko pojedlo in med njimi je bila tudi ženska, vojakinja iz Postojne, kapo dol,« je povedal Sašo.

Robert Roškar foto: Radio 1

In med temi 22-imi seveda ni bilo Rošija, saj je že po treh ugrizih mislil, da mu bo v ustih zagorelo. Revež se je usedel na tla, pil jogurt, ampak nič ni pomagalo.
»Ne zmorem več, peče me, usta mi gorijo. In vedno hujše je,« je dejal ubogi Roši, Anja pa ga je tudi tokrat malce špiknila: »Ne morem verjeti, da te je en burger položil, prej kot jaz.«

prejšnji članek
Voditeljica Kmetije lahko zaradi tega jé mastne bureke
Zdravje
Voditeljica Kmetije lahko zaradi tega jé mastne bureke
naslednji članek
Igralec in fotograf Jernej Čampelj javnosti predstavil projekt Mi smo kultura
Kultura
Igralec in fotograf Jernej Čampelj javnosti predstavil projekt Mi smo kultura