tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Creator Njena.si

Jesen bo v znamenju tega trenda

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Robert Roškar se je vrgel s Solkanskega mostu (video)
| K.M.

Robert Roškar se je vrgel s Solkanskega mostu (video)

Robert Roškar, Radio 1

Voditelj je končno izpolnil svoj dolg jutranjemu programu Radia 1 in skočil z elastiko.

Voditelj Robert Roškar, ki skupaj z Anjo Ramšak vodi Ramšak in Roškar poletni show na Radiu 1, je končno storil nekaj, česar si v resnici ni želel, vendar je moral!

V začetku leta so mu namreč hekerji vdrli v Instagram profil, kjer je imel več kot 50 tisoč sledilcev. Posledica je bila izguba profila, zaradi česa je bil Roškar zelo nesrečen. Zato se je voditelj Denis Avdić odločil, da mu bodo skupaj s poslušalci Denis Avdić Showa pomagali dobiti sledilce nazaj. A to ne bo »zastonj«, Roši se bo moral oddolžiti z opravljanjem prav posebnih izzivov. In tako ga je minulo soboto čakal izziv z veliko začetnico - bungee skok iz 55 visokega Solkanskega mostu!

Foto: Radio 1 - Robert Roškar

Foto: Radio 1 - Robert Roškar

Na ta skok se je pripravljal skoraj cel mesec, zato ga ni nič več zaustavilo. Imel je tudi podporo mame in očeta, ki sta ga prišla objeti in mu zaželeti uspešen skok. Prestrašeni Roškar je stopil na odskočno ploščad in ko je zaslišal 3, 2, 1, bungee se je pognal proti gladini Soče. Uspelo mu je in ko se je ulegel v čoln, ki ga je pričakal na Soči, se ni mogel nehat smejat.

»Ko sem skočil, nisem več gledal, vem samo, da me je elastika zaustavila in sem si mislil, zakaj voda, nebo? Ni bilo fajn, ne bi šel še enkrat, hvalabogu, da je za mano, ampak jaz sem skočil dol,« je povedal Roši le nekaj trenutkov po skoku. V videu si poglej, kako je bil ta famozni skok tudi videti.