klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Billie Eilish izdala nov album Happier Than Ever

2. 8. 2021; 10.00
Avtor: STA
Billie Eilish

Billie Eilish foto: Profimedia

Priljubljena glasbenica Billie Eilish je pred dnevi izdala drugi studijski album z naslovom Happier Than Ever. Na njem je 16 skladb, letos pa so ga napovedali singli Your Power, Lost Cause in NDA. Pod videe za omenjene pesmi se je 19-letna glasbenica podpisala tudi kot režiserka, je pisala italijanska tiskovna agencija Ansa.

Billie Eilish velja za glasbeni fenomen, saj se lahko še pred dopolnjenim 20 letom pohvali s kar sedmimi grammyji pa tudi številnimi drugimi nagradami in priznanji za svoje delo. Tudi njen novi album Happier Than Ever je po pisanju Anse že dosegel svojevrsten uspeh s tem, da je postal doslej največkrat vnaprej dodani album na Apple Music, vsi singli, ki so ga napovedali, pa so prav tako zabeležili milijonske oglede.

Kalifornijska glasbenica je vse skladbe na albumu, ki je izšel 30. julija, ustvarila in producirala v Los Angelesu v sodelovanju z zvestim sodelavcem, bratom Finneasom O'Connellom. Med 16 pesmimi, vključenimi na novi studijski izdelek, sta sicer še dva singla iz lanskega leta - Therefore I Am in My Future.

Billie Eilish bo album v prihodnjem letu predstavila tudi v sklopu že v nekaj dnevih razprodane svetovne turneje Happier Than Ever. Z njo bo 3. februarja 2022 začela v New Orleansu, sledilo pa bo 32 koncertov po Severni Ameriki. S 3. junijem bo krenila še na evropski del turneje, ki zajema 18 datumov. Bo pa 3. septembra letos omogočila tudi ogled koncerta Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles preko platforme Disney+, še navaja Ansa.

prejšnji članek
Horoskop: Premislite in šele potem govorite
Horoskop
Horoskop: Premislite in šele potem govorite
naslednji članek
Disney s filmom Križarjenje skozi džunglo nagovarja LGBT občinstvo
Svet slavnih
Disney s filmom Križarjenje skozi džunglo nagovarja LGBT občinstvo