Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

denis-tajhman Njena.si

Ljubezen po domače: Denis s kartami pravilno ...

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Izpoved misice: 'Sem drugačna, kot sem bila'
| V.M.

Izpoved misice: 'Sem drugačna, kot sem bila'

Ajda Sitar Žumer z Rubi, Revija Lady

Nekdanja misica Ajda Sitar je iskreno spregovorila o spremembah, ki jih je doživela v zadnjih dveh letih. Kot pravi, so pridobljene izkušnje pustile pečat tudi na njenem telesu …

Več kot leto po porodu, je Ajda Sitar, ki je leta 2010 postala prva spremljevalka Miss Slovenije, s svojimi spletnimi prijatelji delila intimne misli o tem, kakšne sledi je pustilo materinstvo na njeni koži.

Foto: Revija Lady - Ajda Sitar in Rubi

»Lagala bi, če bi rekla, da se v svoji koži danes ne počutim drugače, kot sem se še kakšni dve leti nazaj. Šla sem čez eno največjih preizkušenj, bila nagrajena z izjemno ljubeznijo, izkušnje so pustile svoj pečat ne le v moji duši, temveč tudi na telesu. Te spremembe na moji koži so opomnik, so spomin, so veselje, smeh in včasih tudi solze. So prava ljubezen na malo drugačen način, pa četudi jih morda lepotni ideali današnje družbe označujejo za 'nič kaj lepe'. Če nekoč tega nisem povsem razumela, sem danes resnično pomirjena ob pogledu na življenjski zemljevid poti izrisanih na moji koži - s strijami in s črtico, ki me bo do konca življenja spominjala na dan, ko sem postala mama,« je strnila misli v zapis na družbenem omrežju mamica enoletne Rubi in sporočilo zaključila z besedami, da je danes drugačna, kot je bila in to ne le navzven.