mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Izpoved misice: 'Sem drugačna, kot sem bila'

4. 8. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
AJDA IN RUBI

Ajda Sitar Žumer z Rubi foto: Revija Lady

Nekdanja misica Ajda Sitar je iskreno spregovorila o spremembah, ki jih je doživela v zadnjih dveh letih. Kot pravi, so pridobljene izkušnje pustile pečat tudi na njenem telesu …

Več kot leto po porodu, je Ajda Sitar, ki je leta 2010 postala prva spremljevalka Miss Slovenije, s svojimi spletnimi prijatelji delila intimne misli o tem, kakšne sledi je pustilo materinstvo na njeni koži.

Ajda Sitar in Rubi foto: Revija Lady

»Lagala bi, če bi rekla, da se v svoji koži danes ne počutim drugače, kot sem se še kakšni dve leti nazaj. Šla sem čez eno največjih preizkušenj, bila nagrajena z izjemno ljubeznijo, izkušnje so pustile svoj pečat ne le v moji duši, temveč tudi na telesu. Te spremembe na moji koži so opomnik, so spomin, so veselje, smeh in včasih tudi solze. So prava ljubezen na malo drugačen način, pa četudi jih morda lepotni ideali današnje družbe označujejo za 'nič kaj lepe'. Če nekoč tega nisem povsem razumela, sem danes resnično pomirjena ob pogledu na življenjski zemljevid poti izrisanih na moji koži - s strijami in s črtico, ki me bo do konca življenja spominjala na dan, ko sem postala mama,« je strnila misli v zapis na družbenem omrežju mamica enoletne Rubi in sporočilo zaključila z besedami, da je danes drugačna, kot je bila in to ne le navzven.

prejšnji članek
Poginil je kuža Sirius iz serije Ko potrka ljubezen
Svet slavnih
Poginil je kuža Sirius iz serije Ko potrka ljubezen
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Voditeljica čustveno povezana s kandidati
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Voditeljica čustveno povezana s kandidati
#nasazenazenska
nasazenazenska