mir narava
Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete sebi in predelate, kar vas bremeni

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako se Raiven v resnici počuti, ko objavlja na Instagramu

16. 8. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
2_raiven

Raiven. foto: osebni arhiv

Pevka Sara Briški Cirman je spletni publiki zaupala, zakaj Instagramu ni tako zelo naklonjena. 'V fazi ustvarjanja svojega drugega albuma sem začela opažat v kakšno breme mi je vzdrževanje svojih socialnih omrežji …'

Pevka Sara Briški Cirman, ki jo poznamo pod umetniškim imenom Raiven, je svojim spletnim sledilcem zaupala, da ima do Instagrama nihajoč odnos, nekaj časa mu je namreč naklonjena, spet drugič pa ji je popolnoma odveč.

Lase si na živo barva že od svojega 14. leta. foto: Urša Premik

»Po eni strani predstavlja super platformo na kateri lahko promoviram svojo glasbo in se ljudem pokažem z bolj osebnega zornega kota, po drugi strani pa je čisto zapravljanje časa. Na začetku svoje kariere mi je gotovo pomagal, da sem vzpostavila takrat zame značilen "roza samorog" stil, s katerim se danes več ne poistovetim. V fazi ustvarjanja svojega drugega albuma sem začela opažat v kakšno breme mi je vzdrževanje svojih socialnih omrežji in večkrat sem se vprašala koliko jezikov bi že tekoče govorila, če bi čas, ki ga zapravim na Instagramu porabila za Duolingo. Odločila sem se, da imam te platforme za nekaj časa dovolj, opustila vse svoje filtre, hashtage in ostale neumnosti. Rezultat tega je to, da je moj feed že nekaj časa poln slik rož in mojih ljubih živalic. Mislim pa, da sem v zadnjem času začutila novo potrebo po izražanju,« je svoj pogled povzela Sara in pojasnila, da bo v sledečem obdobju družbeno omrežje uporabila za prikaz nastajanja njene nove glasbe. S svojo publiko bo namreč delila drobne trenutke iz ozadja, ki sestavljajo mozaik njenega navdihujočega umetniškega ustvarjanja.

prejšnji članek
Žan Milosavljevič predstavil novo izbranko
Svet slavnih
Žan Milosavljevič predstavil novo izbranko
naslednji članek
To poletje se odenite v živahne barve
Moda&Lepota
To poletje se odenite v živahne barve