kombi, prevažanje pribežnikov Svet24.si

Peljal je enajst tujcev, sedel bo 12 mesecev

italija, covid potrdilo Svet24.si

Covid-19 potrdila bodo obvezna za vse delavce v ...

voznik, alkohol, pijan Svet24.si

Pijanega ustavili že v Avstriji, nato še v ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

1_Maria_Arko Njena.si

Druga plat življenja zapuščene Marie

sveča Ekipa24.si

Cela regija je v solzah! Umrl je največji trener ...

To poletje se odenite v živahne barve
| Oglasno sporočilo

To poletje se odenite v živahne barve

Poletje je najbolj energičen in razigran letni čas, v katerem se nam še posebej podajo pisana, igriva oblačila. Za odlično kolekcijo prav takšnih izdelkov poskrbi znamka Dedoles!

Diva na plaži: Postanite kraljica poletja s kopalkami, narejenimi iz recikliranega materiala

Navdušite s poletno garderobo znamke Dedoles, ki se ji ni možno upreti. Z edinstvenim dizajnom Dedoles športnih kopalk boste na plaži zasijali. Poleg tega pa imajo Dedoles športne kopalke še eno posebnost! Če se naveličate prvotnega vzorca, jih preprosto obrnite in vsem pokažite še en originalni kos, ki ga navdihuje življenje okoli nas. So vam všeč jagode, eksotični kokosi ali bi se raje ovilil v travnik, poln marjetic? Izbira je vaša. Poleg tega pa so Dedolesove kopalke narejene iz recikliranih plastenk in zato ponosno nosijo potrdijo Global Recycled Standard.

Več poletnih izdelkov lahko najdeta na www.dedoles.si.

Dedolesove športne pajkice za spopadanje s poletno vročino

Vroči poletni dnevi vas ubijajo, a se nočete odpovedati udobju in prilagodljivosti, ki vam ga zagotavljajo vaše najljubše pajkice? Dedoles ima rešitev za vas. S kratkimi športnimi pajkicami se boste počutili čudovito, a ne le na kolesu, v telovadnici ali na sprehodu po gozdu, temveč tudi med vsakodnevnimi aktivnostmi. Poleg tega zračni material lepo oblikuje postavo, tako da boste zasijali, kjerkoli boste. Imate raje minimalistične enobarvne vzorce ali ste ljubiteljica cvetličnih in živalskih motivov? Vsak lahko najde nekaj zase. Danes lahko izbirate med 14 originalnimi vzorci, ki so bili oblikovani na Slovaškem.