Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nova serija 'Sekirca v med' kmalu na POP TV

17. 8. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
Sekirca v med

Sekirca v med foto: POP TV

Težko pričakovana serija 'Sekirca v med' bo poskrbela za smeh še pred začetkom septembra.

Vesela novica za vse tiste, ki si nove serije še niste ogledali na Voyo. V ponedeljek, 30. avgusta 2021 namreč prihaja na POP TV originalna slovenska serija Sekirca v med, ki je že tekom poletja vzbudila nemalo zanimanja. Verjamemo, da bo zgodba o dobitni srečki tudi v vašem krogu spodbudila razmišljanje o tem, kaj bi sami storili, če bi osvojili 55 milijonov evrov.

Dobitna srečka rdeča nit nove slovenske serije

Ko se družini Hribar nasmehne sreča in je vplačana srečka dobitna, se prične zabavna, humoristična zgodba nove originalne, slovenske serije Sekirca v med. V osrčje Kamnika bodo gledalke in gledalci POP TV vstopili 30. avgusta ob 20. uri ter tako spoznali prikupne like, ki bodo zapolnili dolge jesenske večere.

Zakonca Majdo in Janka Hribar upodabljata Mojca Funkl in Jožef Ropoša, ki se odlično znajdeta v vlogi povezane in srečne povprečne družine s tremi otroki Špelo, Anjo in Lukom, le-te upodabljajo mladi upi slovenske igre Mila Peršin, Lea Cok in Luka Bokšan. Tako Majda s svojim računovodskim servisom kot Janko s svojim čebelarstvom gojita hrepenenja po tem, da bi sebi in otrokom zagotovila lagodno prihodnost, poplačala obstoječe kredite ali vsaj popravila streho.

S svojo televizijsko družino v seriji Sekirca v med. foto: Pop TV

Zapletlo se bo že takoj na začetku!

Ob vodenju posla čebelarstva, kjer Janko vselej več razda, kakor proda, ga pestijo še družinske skrbi. Mama namreč družinsko hišo zapusti preračunljivemu Jankovem polbratu Maksu, ki ga v seriji upodablja Vojko Belšak. Piko na i v seriji dodajo še sosedje Paulitchi, ki seveda prav tako ne skrivajo navdušenja, da dobre medsosedske odnose po novem gojijo z novopečenimi milijonarji.

Glava družine Rozika, ki jo upodablja legenda slovenske igre, z Borštnikovim prstanom nagrajena Jožica Avbelj, je navajena lagodnega življenja. V seriji si bo tako prizadevala, da obudi stare romantične vezi med njeno hčerko Diano, ki jo igra Barbara Medvešček, in Jankom. Za dobre odnose se bo trudil tudi Dianin sin Matthias, ki ga upodablja Matevž Müller.

Vsakdanja vprašanja in vrhunska igralska zasedba

Sekirca v med je nova slovenska originalna serija, ki se na humoren, lahkoten način dotika vprašanj, želja in hrepenenj, s katerimi se vsak izmed nas sreča vsaj enkrat v življenju. Vrhunsko igralsko zasedbo dopolnjujejo stari znanci televizijskih zaslonov Jernej Kuntner, Alenka Tetičkovič, Lea Mihevc, Gorka Berden, Niko Zagode in drugi.

Nosilna skladba serije v izvedbi Polkaholikov

Poleg medu, sreče, družine, odnosov, pomembno vlogo v novi slovenski originalni seriji igra tudi slovenska avtorska glasba. Naslovno skladbo serije izvajajo Polkaholiki, štirje simpatični Štajerci, ki želijo polko približati mladim. S svojim svežim pristopom, avtorsko glasbo in preprosto energijo že osvajajo vse več in več poslušalcev. Skladbo je pospremil tudi originalni videospot.

VOYO uporabniki pa lahko koristijo eno izmed njegovih prednosti in si z vpogledom v prihodnost ogledajo zaplet dogajanja v novi slovenski seriji Sekirca v med. Prav tam jih čaka že enaindvajset epizod.

prejšnji članek
Takšna je bila Anja Širovnik preden je oklestila kilograme
Svet slavnih
Takšna je bila Anja Širovnik preden je oklestila kilograme
naslednji članek
Dragan ni pričakoval, da bo tako zelo priljubljen
Resničnostni šovi
Dragan ni pričakoval, da bo tako zelo priljubljen