stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Spet samska zvezdnica Bridgertonov žura na Hrvaškem

17. 8. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Bridgerton, Phoebe Dynevor

Bridgerton, Phoebe Dynevor foto: Profimedia

V javnost so prišle informacije, da se je britanska igralka Pheobe Dynevor po štirih mesecih razmerja že razšla z znanim ženskarjem, ameriškim komikom Petom Davidsonom. Medtem so mlado zvezdnico ujeli na Hrvaškem.

Oboževalci serije Bridgerton so bili v mesecu aprilu kar nekoliko zaskrbljeni, ko so v javnost prišle skupne fotografije Phoebe Dynevor in Peta Davidsona. Slednji je namreč znan kot veliki ženskar, ki svoje partnerke menja kot po tekočem traku. Včeraj pa je v javnost prišla informacija, da se je parček že razšel. Razlog za prekinitev razmerja naj bi bili predvsem zasedeni službeni urniki. Hkrati pa Phoebe živi v Veliki Britaniji, Pete pa v Združenih državah Amerike, kjer sta tudi situirani njuni primarni službi. 

Phoebe bo na konec nekaj mesečne romance očitno poskušala pozabiti kar v naši neposredni bližini. S prijateljico in soigralko iz serije Sabrino Bartlett, upodablja Sieno Rosso, namreč dopustujeta v hrvaški Istri. igralki uživata v istrski kulinariki, dobrem vinu in morskih užitkih. 

prejšnji članek
Bob Dylan obtožen spolne zlorabe
Svet slavnih
Bob Dylan obtožen spolne zlorabe
naslednji članek
Nika Zorjan in Kvatropirci o usodi
Svet slavnih
Nika Zorjan in Kvatropirci o usodi