reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lina Kuduzović: Moje življenje je na kocki

17. 8. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Lina Kuduzović

Lina Kuduzović foto: Marko Vavpotič, M24.si

Zmagovalka prvega šova Slovenija ima talent je na družbenem omrežju presenetila svoje oboževalce, ko je razkrila, da je njeno zdravstveno stanje, tako fizično kot tudi mentalno, zelo slabo. "Izredno sem hvaležna, da sem živa, zdaj še bolj, ko je moje življenje na kocki," je zapisala in se poslovila od družbenih omrežij.

Lina Kuduzović je leta 2010 osvojila slovensko publiko in postala prva zmagovalka resničnostnega šova Slovenija ima talent. Kasneje se je iz sveta javnosti sicer deloma, ne pa popolnoma, umaknila. Delno zaradi selitve družine v Šivco, delno pa tudi zaradi svojega zdravja in počutja. Kljub nekaterim projektom, sodelovanjem v tujih šovih in glasbenim projektom, s katerimi je vedno navdušila, nikoli ni povsem posegla po zvezdah. Zdaj je na družbenem omrežju močno presenetila, ko je s spletnimi prijatelji delila težak zapis o svojem zdravju. Hkrati pa oznanila, da se s tem tudi poslavlja od družbenih omrežij, saj je to v tem trenutku za njo najboljša odločitev.

"Želela sem, da to ostane zasebno in da bi še naprej objavljala na družbenih omrežjih, a sem danes že drugič v štirih tednih padla v nezavest. Ker se moje zdravje očitno slabša, tudi mentalno zdravje, sem se odločila, da je najboljše, da se oddaljim od družbenih omrežij. Izredno sem hvaležna, da sem živa, zdaj še bolj, ko je moje življenje na kocki. Prosim, skrbite zase, svoji družini in prijateljem povejte, da jih imate radi in ostanite zdravi. Nazaj bom takoj, ko se bom spet počutila boljše. Hvala za vse, za ljudi, ki jih skrbi zame in me imajo radi. Tudi jaz imam rada vas in me skrbi za vas," je na Instagram zgodbah zapisala Lina. 

Lina, želimo ti čim hitrejše okrevanje. 

prejšnji članek
To so navade večno srečnih ljudi
Zdravje
To so navade večno srečnih ljudi
naslednji članek
Moja sladka jagoda: Volkan v vlogi fotomodela
Svet slavnih
Moja sladka jagoda: Volkan v vlogi fotomodela
#nasazenazenska
nasazenazenska