900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Michael Jordan dopustuje pri naših južnih sosedih

23. 8. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
reggie miller michael jordan vszi

foto: vszi

Eden najboljših košarkarjev vseh časov, 58-letni Michael Jordan, je v nedeljo zvečer prispel na počitnice na Hrvaško.

Nekdanji igralec moštva Chicago Bulls in nosilec šestih NBA prstanov Jordan počiva na luksuzni jahti v družbi soproge Yvette Prieto, poroča Jutarnji list na svoji spletni strani. Objavil je tudi fotografije Jordana, ki ga je bilo videti, da na luksuzni jahti v sproščenem vzdušju kadi cigare.

Časnik domneva, da se bo Jordan v naslednjih dneh srečal tudi s svojim nekdanjim soigralcem s Hrvaške, Tonijem Kukočom, s katerim delita tudi strast do golfa. Lahko da, bosta obravnavala protokol o sprejemu Kukoča v košarkarsko hišo slavnih. Na sprejemu, ki bo potekal v ameriškem mestu Springfield 11. septembra, bo Jordan imel pomembno vlogo, ker bo Kukoča spremljal do slovesnega odra, dodaja časnik.

Hrvaški mediji poročajo, da je Jordan za milijon dolarjev tedensko najel 95-metrsko jahto, ki lahko sprejme do 12 gostov ter do 29 članov posadke. Na jahti je 14 sob, med katerimi so tudi posebni in VIP apartmaji. Na krovu imajo heliodrom, a tudi bazen, jacuzzi, savno, telovadnico, bar in številne druge ugodnosti za dobro počutje, poroča zagrebški časnik 24 sata.

prejšnji članek
Horoskop: Nadaljujte s spremembami
Horoskop
Horoskop: Nadaljujte s spremembami
naslednji članek
Domen Valič užival v vratolomnih skokih
Svet slavnih
Domen Valič užival v vratolomnih skokih