stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Domen Valič užival v vratolomnih skokih

23. 8. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
Domen Valič

Domen Valič foto: Dino Š. Jugovac

V soboto smo v središču prestolnice ujeli tudi slovenskega igralca Domna Valiča, ki je užival na prazniku trampolinanja, gimnastike in akrobatike.

Agencija Extrem in Dunking Devils so včeraj v prestolnici gostili atraktiven brezplačni dogodek WOOP! ODBITO NA LJUBLJANICI / MADE BY AKROBAT, ki je bil pravi praznik trampolinanja, gimnastike in akrobatike, z obiljem zabavno-rekreativnih vsebin, dih jemajočimi šovi ter gimnastičnimi, freestyle in akrobatskimi tekmovanji. - Najvišji skoki na Supernovi so presegli 10 metrov, trampolinski most Akrobat pa je kljub uro dolgi čakalni vrsti preizkusilo preko 5.000 obiskovalcev.

Največji trampolin na svetu - Supernova in trampolinski most Akrobat, ki sta plodova domače pameti in izvedbe, sta osvojila Slovence, ki imamo takšno in drugačno skakanje zapisano že v DNK. Priložnosti za prvi preizkus atrakcije, ki si jo želijo gostiti tudi številne svetovne metropole, pa niso izpustili niti številni tuji zvezdniki 'freestyle' akrobatike, ki jih na družabnih omrežjih spremlja tudi čez pol milijona sledilcev. Prav oni so bili ves teden promotorji Slovenije in Ljubljane, ki stavita na mladost, inovativnost in drznost.

Na dogodku smo opazili tudi številne znane slovenske obraze, med njimi tudi igralca Domna Valiča, ki je vidno užival v vseh vratolomnih predstavah. 

prejšnji članek
Michael Jordan dopustuje pri naših južnih sosedih
Svet slavnih
Michael Jordan dopustuje pri naših južnih sosedih
naslednji članek
Filip Flisar po koncu kariere postal voditelj
Svet slavnih
Filip Flisar po koncu kariere postal voditelj