mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj je Raiven začela skrivati tetovaže?

23. 8. 2021; 12.00
Avtor: V.M.
raiven

foto: m24

Pevka je spregovorila o tem, kako mnenje javnosti vpliva na njeno življenje.

Nadarjena pop pevka in Mezzosopranistka Sara Briški Cirman, ki jo poznamo po umetniškem imenu Raiven, je spletni publiki pojasnila, kako jo vidi javnost in kako slednje vpliva na njene odločitve in splošen odnos do sebe.

»Ljudje mislijo, da sem malo 'posebna'. Večinoma sicer v dobrem smislu. Takoj, ko sem prvič stopila na pop sceno sem bila postavljena v predalček. Divje pobarvani lasje in tetovaže pač ponavadi pomenijo, da sem zato gotovo tudi vegetarijanka, levičarka in po možnosti del LGBTQ+ skupnosti. Da ne bo pomote, s tem zapisom se nikakor ne želim ponovno 'popredalčkati' v razne kakršnekoli skupnosti. Ta del moje zasebnosti želim obdržat zase, sem pa večkrat začutila, kako zelo me moti, da sem pospravljena v te predalčke,« je pojasnila pevka in nadaljevala, da se s tovrstnimi stereotipi srečuje skoraj vsak dan, kar je vodilo v to, da se jim je pričela prilagajati tudi sama.

»Najprej sem to opazila, ko sem začela na opernih avdicijah in koncertih skrivat svoje tetovaže. Strah me je bilo, da bom z njimi izgubila kanček spoštovanja publike in da bodo zasenčile moj nastop. Pa bi ga res? Mogoče je to samo še en okvir, ki sem si ga postavila sama,« se sprašuje Sara.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: odprti boste za avanture
Horoskop
Tedenski horoskop: odprti boste za avanture
naslednji članek
Balkanska diva ujeta v središču Ljubljane
Svet slavnih
Balkanska diva ujeta v središču Ljubljane
#obraziavenija
obraziavenija