pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Heleni Blagne so se uresničile dolgoletne sanje

25. 8. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
helena blagne

"Vsekakor mi je skladba Ti boš vedno prvi neverjetno pri srcu." foto: Raay Production

Pevka je odprla vokalno akademijo, kjer bo skupaj z mentorji predajala znanje začetnikom, amaterjem in profesionalnim pevcem. Vas zanima, po kakšni ceni?

Pevka Helena Blagne prekipeva od veselja, saj je uresničila skrbno zastavljeni cilj. »Dragi moji, z vami želim deliti srečo in nepopisno veselje ob štartu moje vokalne akademije!

Uresničile so se mi dolgoletne sanje in veseli me, da bom lahko svoje pevsko in glasbeno znanje podajala naprej,« je na družbenem omrežju razkrila Helena, ki je svojo publiko povabila na spletno stran akademije, kjer se lahko seznanijo s podrobnostmi učnih ur.

»Petje je vstopnica za srečo in izpolnjenost in meni je v življenju ogromno dalo. Napočil je trenutek, ko lahko vse svoje obsežno znanje in bogate izkušnje delim z vsemi, ki imajo željo, voljo, motivacijo in talent za petje,« pravi slovenska primadona, ki jo bodo pri uresničevanju novega poslanstva spremljali mentorji Nino Ošlak, Luka Markus, Janja Nagode inMila (Emilia Dębska).

In koliko bo potrebno odšteti za prejemanje znanja na Helenini akademiji? Kot razkriva cenik, vam je za individualno učenje na voljo 30 minut po 40 eur, 45 minut po 50 eur in 60 minut po 70 eur. Akademija nudi tudi poučevanje v paru (minimalno 45 minut – 40 eur) in skupinsko učenje od tri do pet oseb, ki bodo za 45 minut odšteli 30 eur na osebo.

prejšnji članek
Barbara iz Sanjskega moškega postala mamica
Resničnostni šovi
Barbara iz Sanjskega moškega postala mamica
naslednji članek
Jana Koteska ne more več skrivati trebuščka
Svet slavnih
Jana Koteska ne more več skrivati trebuščka
#obraziavenija
obraziavenija