zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Popularni Polkaholiki dobivajo tudi ženitne ponudbe

27. 8. 2021; 11.00
Avtor: V.M. / K.M.
POLKAHOLIKI_2021

Polkaholiki sekirca v med foto: Promo Foto

Simpatični člani zasedbe Polkaholiki so potrebovali kar nekaj časa, da so se privadili na prepoznavnost in vse, kar je njihova popularnost prinesla s seboj. Vas zanima, kakšne izkušnje imajo z oboževalkami?

Potem ko je publika z navdušenjem sprejela glasbeno ustvarjanje Polkaholikov, so se seveda življenja štirih mladih fantov nekoliko spremenila. »Prej nismo bili navajeni medijske pozornosti niti tega, da nas ljudje na ulici prepoznajo kot fante iz revij, videospotov in oddaj. Nekaj časa smo potrebovali, da smo se vpeljali v ta medijski svet, pri čemer nam je veliko pomagala tudi naša glasbena ekipa. Zdaj pa smo že vpeljani,« se smejijo fantje in dodajo, da se z veseljem fotografirajo z oboževalci, tudi če se jim kam zelo mudi.

Polkaholiki foto: Promocijska fotografija

Kakšne pa so oboževalke? So vedno prijetne ali morda dobijo tudi kakšne preveč neposredne komentarje? »V večini so srečanja z oboževalci in oboževalkami vedno prijetna. Nismo imeli še nobenih hujših pripetljajev. Kakšna zanimiva sporočila in tudi nekaj ženitvenih ponudb pa se seveda najde v naših inboxih.«

Ženitne ponudbe? No, to pa ni kar tako! Kako pogoste pa so te direktne ponudbe, ki jim jih namenijo oboževalke? »Težko govorimo o številkah … včasih dva tedna nobene, včasih pa dve na vikend,« smeje se pojasnjujejo fantje, katerih novo skladbo lahko slišite tudi v novi slovenski seriji Sekirca v med.

prejšnji članek
Dražen Zečić poskrbel za navdušenje
Svet slavnih
Dražen Zečić poskrbel za navdušenje
naslednji članek
Severina visela na drevesu, obrnjena na glavo
Svet slavnih
Severina visela na drevesu, obrnjena na glavo