Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ana Klašnja se je poškodovala

30. 8. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
Ana Klašnja

Ana Klašnja foto: Miro Majcen

Tako zelo se je veselila premiere Dunajskega večera, nato pa se je v prvem delu baletne predstave odvila nezgoda, ki ji je prekrižala načrte. Po slovesu iz baletnega odra so zanjo v naslednjih dneh zelo lepo poskrbeli kolegi na POP TV.

Balerina in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja je v četrtek na premieri Dunajskega večera doživela neprijetnost, zaradi katere se je morala posloviti od baletnega odra. Potem ko je po besedah gledalcev v prvem delu navdušila s koreografsko zahtevnim nastopom, se v drugem delu na oder ni več vrnila. Na presenečenje publike je njeno vlogo odplesala baletna solistka Nina Noč, vzrok za zamenjavo je bila namreč nepričakovana oteklina noge, ki je Ani onemogočila že normalno hojo, kaj šele izvedbo zahtevnega nastopa.

Ana Klašnja foto: Darja Štravs Tisu

Ni pa to edina vloga, ki je Ano čakala v teh dneh. Konec tedna so namreč na POP TV snemali šov Slovenija ima talent, kjer sodeluje kot žirantka. Balerina se je snemanja kljub boleči nogi udeležila, da se je počutila kar najbolje, pa so poskrbeli tudi njeni dragi kolegi.

»Še ena ura je do snemanja Slovenija ima talent. Branko mi je v svoji pisarni pripravil relaksacijo za moje noge, za cel moj telešček, Draga Katja hvala ti, da si poskrbela za tale luksuzen tretma. Jaz izredno uživam,« se je Ana zahvalila soprogi Branka Čakarmiša, ki je na regenerativno postajo namestila terapevtski aparat Biospectrum. Gre za pripomoček, ki po njenih besedah zelo pozitivno deluje na vse telesne sisteme, pomiri živčni sistem, napolni z vitalno energijo, pripomore k takojšnjemu boljšemu počutju in prijetno regenerira celo telo.

Upamo, da bo Ana čim prej rešila nevšečnosti ter da se bo lahko kmalu vrnila na baletni oder.

Ani je pomagala Katjina terapija. foto: Družbena omrežja

Marjetka Vovk, Branko Čakarmiš, Ana Klašnja, Lado Bizovičar foto: Aljoša Kravanja

prejšnji članek
MasterChef: Katarina rodila po več kot 40 urah popadkov
Resničnostni šovi
MasterChef: Katarina rodila po več kot 40 urah popadkov
naslednji članek
Neda Ukraden: Vnukinja je moja kopija
Svet slavnih
Neda Ukraden: Vnukinja je moja kopija
#nasazenazenska
nasazenazenska