državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Olja zaradi visokega honorarja v šov Zadruga

31. 8. 2021; 09.00
Avtor: V.M.
olja 2

Olja Einfalt foto: Duje Klaric/Cropix

Olja Einfalt, ki jo spremljamo v šovu Ljubezen na vasi, že pakira kovčke za vstop v razvpiti resničnostni šov Zadruga. Njen adut je lik vampirke ter raznolike vloge, s katerimi bo oblikovala zmagovalno strategijo. Vas zanima, kakšen je honorar za znane obraze?

Olja se danes odpravlja v Beograd, kjer se bo čez teden dni pričelo snemanje 5. sezone srbskega šova Zadruga. »Še vedno se ne zavedam povsem, kam grem in kaj me čaka. Vstopila bom kot Olja, splitska vampirka. Njej marsikaj pride na misel, tako da niti sama ne vem, v kakšnih vlogah jo boste videli. Ko bo vampirka ocenila bojišče, bo oblikovala svojo strategijo. To, kar vem, je, da se ne bo odzivala na provokacije, prav tako ne bo nespodobna, ne bo preklinjala in se pretepala. Če pa bo kdo vampirko dražil, naj bo prepričan, da mu bo spila kri,« za časnik Slobodna Dalmacija pojasnjuje nenavadna 58-letnica, ki je zelo zadovoljna s honorarjem, ki ga bo prejela za sodelovanje v šovu.

Pravzaprav se je ravno zaradi slednjega odločila, da bo naslednjih 10 mesecev preživela pod budnim očesom resničnostne kamere. Olja o višini dogovorjenega honorarja ni spregovorila, a kot poroča splitski časnik, se honorarji za zvezde, oziroma za že znane obraze, gibljejo od 300 do 5.000 eur na teden. Najbolj atraktivni tekmovalci lahko torej na mesec zaslužijo vrtoglavih 20.000 eur.

»Bila bom zabavna in nepredvidljiva, želim si zabavati celoten Balkan.«

prejšnji članek
Velika tragedija: Umrl 11 - mesečni nečak Sharon Stone
Svet slavnih
Velika tragedija: Umrl 11 - mesečni nečak Sharon Stone
naslednji članek
Kmetija: Ambiciozna 20-letnica že kuje pot do cilja
Resničnostni šovi
Kmetija: Ambiciozna 20-letnica že kuje pot do cilja