Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina potrdila, da ima spet skrbništvo nad sinom

2. 9. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
severina novinarska konferenca ljubljana

Severina foto: M24

Primer so preučile tri splitske sodnice in pravnomočno dosodile, da imata Severina in njen nekdanji partner Milan Popović spet deljeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Vmešano pa naj bi bilo celo zagrebško podzemlje, podkupovanje in številne umazanije, ki nimajo ničesar z odnosom starši sin.

Čeprav je Severina že pred dnevi na enem izmed koncertov izjavila, da se je sin končno vrnil k materi, je zdaj to potrdila tudi na družbenih omrežjih. To je storila tako, da je delila prispevek in komentar voditelja Zorana Šprajca in oddaje RTL direkt in s tem potrdila zgodbo, ki jo je novinarka razkrila v prispevku. Med drugim tudi to, da imata Severina skupaj z nekdanjim partnerjem spet deljeno skrbništvo. 

Če vam prispevka ne prikaže, si ga lahko ogledate tudi TUKAJ >>KLIKNITE<<.

V prispevku se glede osemletne agonije, ki jo preživlja pevka, omenja tudi zagrebško podzemlje in podkupovanja, glavna informacija pa je ta, da so splitske sodnice spet preverile primer in ugodile želji Aleksandra, da bi ta živel tako pri očetu kot tudi pri materi. "Pol meseca bo živel z materjo in pol leta z očetom. Stalen naslov bo imel pri materi. Severina je s takšno sodbo zadovoljna, saj pravi, da se je otrok vrnil domov," je v prispevku povedala Severinina odvetnica Jasminka Biluš. K temu pa so dodali še pevkino izjavo:

"Odločba govori o tem, da nikoli ni obstajal razlog, da mi vzamejo otroka. Prinesli so mi 20 mesecev žalosti in osem let sodnega pekla. Vem, da ni konec, ampak vem, da se otrok vrača domov, tudi če le za polovico časa."

Seveda postopek še ni končan, saj se je na sodbo zdaj že odzval Popović, ki seveda zahteva vnovično sojenje. A bo vsaj zaenkrat Aleksander enako časa preživel enako časa z enim in drugim staršem. 

prejšnji članek
V ŽIVO: ABBA se je vrnila
Svet slavnih
V ŽIVO: ABBA se je vrnila
naslednji članek
Janja Garnbret: Ne maram se take, ampak tako je
Svet slavnih
Janja Garnbret: Ne maram se take, ampak tako je