stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Organe 11-mesečnega nečaka Sharon Stone darovali

4. 9. 2021; 09.00
Avtor: R.T.
Sharon Stone 2

Sharon Stone foto: Profimedia

Pred dnevi je umrl igralkin nečak, z njegovimi organi pa so rešili tri življenja.

Življenje družine Stone se je pred dnevi obrnilo na glavo, nečak igralke Sharon Stone se je nepričakovano znašel v bitki za življenje. Komaj 11-mesečnega Riverja so namreč našli v posteljici s popolno odpovedjo organov. Zdravstveno osebje je malčka intubiralo in se zadnje dni borilo za njegovo življenje, a njihov trud žal ni bil uspešen. 

Potem ko je ameriška igralka Sharon Stone pred tremi dnevi na družbenih omrežjih sporočila žalostno novico, je njena družina zdaj razkrila, da so dečkove organe darovali.

Dečkov oče in igralkin brat Patrick ter njegova žena Tasha sta novico o darovanju organov objavila na Instagram profilu Centra za okrevanje in izobraževanje o darovanju organov (CORE). "Bil je najin mali šaljivec, najin dojenček, najin mali gurman. Zdaj je tudi River postal junak," sta zapisala. "Dokazal je, da so najkrajša življenja lahko najpomembnejša. Kot darovalec organov je River rešil tri življenja," sta dodala.

Družina ni pojasnila, kako je mali River po domnevni popolni odpovedi organov lahko daroval svoje organe. najverjetneje pa so vseeno uspeli rešiti tri organe, ki so jih nato darovali.  Spomnimo: Igralka je v petek sporočila, da so njenega nečaka našli hudo bolnega. “Mojega nečaka in krščenca Riverja Stona so danes našli v postelji, s popolno odpovedjo notranjih organov. Prosim, molite zanj. Potrebujemo čudež,” je tedaj zapisala na Instagramu. Riverjeva mama pa je tedaj sporočila, da so ji zdravniki rekli, da njen sin “ne bo več nikoli isti”, tudi če se zbudi iz kome. Le tri dni kasneje je River izdihnil.

prejšnji članek
Horoskop: Pazljivo pri pogovorih
Zdravje
Horoskop: Pazljivo pri pogovorih
naslednji članek
Hči Anje Rupel in Aleša Klinarja izbrala presenetljiv študij
Svet slavnih
Hči Anje Rupel in Aleša Klinarja izbrala presenetljiv študij
#obraziavenija
obraziavenija