Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konrad Kondi Pižorn v boj za 20 tisoč evrov

6. 9. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
Konrad Kondi Pižorn

Konrad Kondi Pižorn foto: M24/Marko Vavpotič

Na male ekrane se vrača priljubljeni kviz Joker, ki ga bo že šesti sezono povezoval priljubljeni voditelj Mario Galunič. V prvi oddaji pa se bo s svojim znanjem za 20 tisoč evrov potegoval znan obraz slovenskih odrov in televizije - Konrad Kondi Pižorn.

Oddaja Joker se na male ekrane, TV SLO 1, vrača v soboto, 18. septembra ob 20. uri. V šesti sezoni pa bodo stvari nekoliko spremenili, saj si želijo, da kviz še vedno ostaja zanimiv za tekmovalce. 

»Začenja se šesta sezona Jokerja in v njej se bomo še posebej potrudili, da ostanemo zanimivi, zato smo nekoliko spremenili pravila, tako da je igra še bolj napeta, tekmovalci pa lahko domov odnesejo še več denarja in nagrad. Po dolgih mesecih dela v praznem studiu bodo tokratne oddaje posnete v družbi občinstva, resda maloštevilnega in skritega, a je bilo snemanje z njimi zame prava osvežitev in odrešitev. Voditelj brez občinstva pač ne more zažareti, kot bi želel. Pred nami je 15 dramatičnih večerov, lahko pa kljub igri živcev in usode izdam, da bo konec vselej dober,« je pred začetkom povedal voditelj Mario Galunič

Mario Galunič je na TVS začel delati že kot študent. Gledalcem se je v srca zapisal kot voditelj razvedrilnih oddaj Spet doma, Zoom, Nedeljskih 60, Mario, Moja Slovenija in Avtoportre. foto: Adrian Pregelj/RTV

Odslej se bo tekmovalec nekoliko bolj svobodno odločal, kako bo izkoristil pomoč sotekmovalca. Doslej je sodeloval v dveh bonus jokerjih in enkrat mu je lahko priskočil na pomoč pri vprašanju. Odslej bo možna zamenjava: tekmovalcu bo lahko pomagal kar dvakrat pri iskanju odgovora pri vprašanjih, razen če ga bo tekmovalec izkoristil in ga uporabil v drugem bonus jokerju, ki se spreminja. Tekmovalec bo imel kar 90 sekund časa, a odgovarjal bo na hitra vprašanja brez ponujenih odgovorov. Pridobil bo lahko neomejeno število novih jokerjev. In še ena novost: ko bo tekmovalec pravilno odgovoril na vprašanje za 20.000 evrov in bo v tem trenutku na najvišji stopnički, bo za to odslej nagrajen. Do sedaj je zgolj ostal na vrhu lestvice, od zdaj pa bo dobil zlatega jokerja. To je dodatna denarna nagrada, ki jo bo v obliki darilne kartice prispeval partner oddaje.

Znan obraz v prvi oddaji

Konrad Kondi Pižorn in Mario Galunič foto: Jan Pintar

V prvi oddaji nove sezone se bo v kvizu Joker preizkusil gledališki igralec, komedijant in šaljivec Konrad Kondi Pižorn iz Litije. Sodelovanje v Jokerju bo vzel povsem resno, a iz svoje kože ne more, poskrbel bo, da bo prva oddaja zares kratkočasna. Zase pravi da rad dolgo spi, pojé vse, kar mu skuha njegova žena in skupaj z njo neskončno rad sprehaja psa Berka. Vlogo super jokerja je zaupal prijatelju, harmonikarju Viliju Bonči.

prejšnji članek
Šverc komerc: 'Marko' zaradi nove vloge neprepoznaven
Svet slavnih
Šverc komerc: 'Marko' zaradi nove vloge neprepoznaven
naslednji članek
Gregor Čeglaj prevelik, da bi si lahko uresničil življenjske sanje
Svet slavnih
Gregor Čeglaj prevelik, da bi si lahko uresničil življenjske sanje