favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaley Cuoco: Stara 35 in dvakrat ločena

6. 9. 2021; 10.00
Avtor: K.M.
kaley

Kaley Cuoco foto: Pop TV

Ameriška igralka, ki je zaslovela predvsem z vlogo Penny v seriji Veliki pokovci, je pred dnevi oznanila, da se že drugič ločuje.

Novica o drugi ločitvi ameriške igralke Kaley Cuoco je pred dnevi presenetila številne. Predvsem, ker sta si Kaley in njen zdaj že nekdanji srčni izbranec pred dvema mesecema na družbenih omrežjih še vedno izpovedovala večno ljubezen. 30. junija sta s sinom miljarderja Karlom Cookom namreč praznovala tretjo obletnico poroke in peto obletnico od kar sta se spoznala. 

Igralka je takrat na družbenem omrežju zapisala: "Tako zelo te ljubim, da si niti ne predstavljaš!" Karl pa je takrat zapisal: "Ljubim te tako zelo in komaj čakam na še milijon skupnih let."

No, ta milijon je trajal točno dva meseca. Kaj točno je šlo na robe, širša javnost, zaenkrat, ni izvedela. Par je v začetku julija v skupen dom sprejel pasjega prijatelja. Igralka je takrat zapisala, da je odličen dodatek njunemu življenju. To pa je tudi njuna zadnja skupna objava na družbenih omrežjih. Ob oznanitvi ločitve sta zapisala, da sta ugotovila, da so njune trenutne življenjske poti izbrale svojo pot. Zdaj pa številni namigujejo, da je za ločitev najverjetneje kriv hollywoodski ženskar Pete Davidson, ki je v zadnjih dveh letih omrežil in zamenjal kar nekaj zvezdnic. Kaley in Pete namreč sodelujeta pri novem filmskem projektu, po oznanitvi ločitve pa zdaj številni verjamejo, da sta si bila med snemanjem filma očitno preblizu. 

Kaley in Karl sta sicer pred časom že polnila naslovnice, saj dobro leto po poroki še vedno nista živela skupaj, njun razlog pa je bil v tem, da še nista našla sanjskega skupnega doma. Za Cuocojevo je to sicer že druga ločitev. Leta 2013 se je po treh mesecih razmerja namreč zaročila s teniškim igralcem Ryanom Sweetingom, tri mesece kasneje pa sta bila že poročena. Septembra 2015 sta se odločila za ločitev, ki pa je bila dokončna šele maja naslednjega leta. 

prejšnji članek
Horoskop: Rešite se čustvenih obremenitev
Horoskop
Horoskop: Rešite se čustvenih obremenitev
naslednji članek
Darja Gajšek osvojila hrvaško občinstvo
Svet slavnih
Darja Gajšek osvojila hrvaško občinstvo
#nasazenazenska
nasazenazenska