profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Can Yaman je postal televizijska osebnost leta

7. 9. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
Can Yaman

Can Yaman prejel nagrado za TV osebnost leta foto: Profimedia

Zvezdnik serije Jutranja ptica je na podelitvi nagrad 'Filming Italy Award' prejel kipec za televizijsko osebnost leta. Poglejte si, kakšno evforijo so ob pogledu na Cana doživele oboževalke v Benetkah ...

Navdušenje oboževalcev turškega igralca Cana Yamana ne pojenja. V Italiji je še vedno deležen nepredstavljive pozornosti, množica oboževalk ga namreč spremlja na vsakem koraku. Igralca so tekom udeležbe 78-tega beneškega filmskega festivala počastili tudi s prav posebnim priznanjem, na podelitvi nagrad 'Filming Italy Award' je namreč prejel kipec za televizijsko osebnost leta.

Igralec je po svečanem večeru na družbenem omrežju izrazil hvaležnost za izkazano prijaznost in gostoljubje. »V veliko čast mi je bilo, da sem se po rdeči preprogi sprehodil z mnogimi zvezdami ter se udeležil podelitve nagrad, kjer sem prejel neprecenljivo priznanje,« je zapisal Can, kasneje pa s spletno publiko delil še videoutrinke, ki prikazujejo množico kričečih oboževalcev.

Can, ki je Benetke že zapustil, je sicer znan po svojem prijaznem odnosu do oboževalcev. Igralec namreč ne beži pred kričečo množico, pač pa si vzame čas tako za posnetke, kot delitev avtogramov.

prejšnji članek
Umrl igralec iz priljubljene akcijske serije
Svet slavnih
Umrl igralec iz priljubljene akcijske serije
naslednji članek
Na male ekrane prihajajo stari znanci
Resničnostni šovi
Na male ekrane prihajajo stari znanci