Hyalomma-marginatum_H
Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in v sosednjo Avstrijo prinaša nove bolezni

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alja Viryent po ločitvi shujšala in navdušila z novo podobo

12. 9. 2021; 10.00
Avtor: Revija Lady
Alja Viryent

Alja Viryent foto: Revija Zvezde

Oblikovalka čevljev in udeleženka šova MasterChef Slovenija Alja Viryent je koronske čase obrnila sebi v prid. Po neprijetni življenjski prelomnici, ko se je ločila, je začela delati na sebi in poskrbela za to, da se je znebila odvečnih kilogramov.

Alya se je zavedala je,  da potrebuje močno voljo in  disciplino, a bila je odločena.  Po pomoč se je zatekla k priznanemu prehranskemu svetovalcu in trenerju, ki je pomagal  že mnogim Slovencem. Zdaj,  leto in pol po tem, ko je začela  hujšati, ohranja želeno težo,  čeprav se s hrano včasih tudi  malo pregreši. Sicer pa skrbi,  da se ves čas dovolj giblje.

alja viryent foto: revija zvezde

"Vedela sem, da bi bilo  dobro, če bi se rešila  odvečnih kilogramov, a  nikoli ni bilo prave priložnosti  za to oziroma se nisem dovolj  potrudila, da bi se tega načrtno lotila. Fitnes zaradi težav s  križem obiskujem že osem let  in imam tudi osebnega trenerja, ki bdi nad mojo vadbo,  zato sem vedela, da je treba  nekaj spremeniti tudi na področju prehranskih navad. Velik zgled mi je bil sotekmovalec in prijatelj iz MasterChefa  Gašper Kramar, ki je shujšal  kar za sto kilogramov. Vem,  da je bilo pri tem veliko odrekanja, a Gašper je dokazal,  da se da. Veliko sva se pogovarjala o tem, zato sem se  odločila za načrtno hujšanje z  istim prehranskim strokovnjakom kot on. Že takoj na prvem obisku sem povedala, da  želim hitre rezultate. Opozoril  me je, da je to sicer mogoče,  a se bo treba v tem primeru  strogo držati predpisanih pravil. Odločila sem se namreč za  LCHF-način prehranjevanja,  kar pomeni, da iz svoje prehrane izločiš večino ogljikovih  hidratov, sladkor in škrob ter  daješ poudarek hrani, bogati  z zdravimi maščobami in beljakovinami."

prejšnji članek
Raiven vse bolj uveljavljena v klasični glasbi
Svet slavnih
Raiven vse bolj uveljavljena v klasični glasbi
naslednji članek
Sanjski Polona in Nina vstopata v Kmetijo
Resničnostni šovi
Sanjski Polona in Nina vstopata v Kmetijo
#obraziavenija
obraziavenija