profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Natalija Verboten v spotu pokazala očeta in sina

11. 9. 2021; 06.00
Avtor: Novice Svet24
Natalija Verboten

Natalija Verboten foto: Neo Visuals

Za novo pesem z naslovom Me še ljubiš je Natalija Verboten posnela videospot, v katerem nastopajo njeni najbližji družinski člani. Kako je prišlo do tega, zakaj je tokrat naredila izjemo in pokazala del svoje intime?

"Vse je prišlo zelo spontano, najprej smo izbrali lokacijo – posestvo Vile Arkaim ima čudovit ambient z bazenom in parkom, ki se razprostira na skoraj 24.000 kvadratnih metrih in je urejen po načelih feng šuja (starodavna kitajska veščina urejanja prostora, katere namen je povečati skladnost in pretok pozitivne energije). Odločili smo se tam preživeti družinski oddih in zaradi lepote lokacije medtem še posneti videospot. Nato je Raay predlagal, da bi bila zgodba spota, glede na besedilo pesmi seveda, da starejši par obuja spomine na svoje začetke in otroštvo, ko sta se spoznala, in ko smo začeli iskati igralce, najprej sploh nisem pomislila na člane svoje družine. Potem se je vse odvilo nekako spontano ...," je povedala Natalija in dodala, da se zaradi epidemije z očetom ni videla več mesecev. 

"Z dolgoletno partnerico Zlatko živita v drugi občini, močno smo se že pogrešali, pa sva se z Dejanom odločila, da ju povabiva na oddih. Ker pa je oče glasbenik, včasih je igral v skupini Dan in noč, posneli so veliko skladb in videospotov, sem mu poslala demo skladbe; skladba ga je navdušila in takrat me je prešinilo, kaj pa če bi s partnerico Zlatko igrala starejši par v mojem novem videospotu ... Kar vprašala sem ga, hitro sta se pomenila in bila takoj za, in tako smo združili prijetno s koristnim, oddih s tem, da smo posneli še videospot ter obenem ustvarili nepozabne trenutke."

prejšnji članek
Alya ni marala matematike in fizike
Svet slavnih
Alya ni marala matematike in fizike
naslednji članek
Channing Tatum in Zoë Kravitz: Nov parček?
Svet slavnih
Channing Tatum in Zoë Kravitz: Nov parček?
#nasazenazenska
nasazenazenska