Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Državni HSE plačuje Snežičeve tožbe proti ...

tjaša-vrečič Njena.si

Kmetija: Tjaša razkriva svojo plat ljubezenske ...

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

EKSKLUZIVNO: Dominik o tem, zakaj ni spal v kajži
| K.M.

EKSKLUZIVNO: Dominik o tem, zakaj ni spal v kajži

Dominik Visočnik, POP TV

Ker Dominik pred dvobojem ni spal v kajži, ga je voditeljica Natalija Bratkovič poslala s Kmetije. Za Njena.si je diskvalificirani tekmovalec ekskluzivno pojasnil, zakaj se ni odpravil v gozd.

Letošnjo Kmetijo sta kot prva zapustila Dominik Visočnik in Nika Bečlić, eden izmed zaljubljenih parčkov letošnjega šova. Dominik po diskvalifikaciji, saj se ni držal pravil in ni želel spati v kajži. Nika pa se je zaradi njegovega odhoda odločila za prostovoljen odhod. 


Nika in Dominik sta nam v pogovoru iz šova zaupala še veliki skrivnosti Kmetije. Razkrila sta, kaj si zares mislita o Francu, zakaj je po diskvalifikaciji Dominika šov zapustila tudi Nika in še marsikatero zanimivo podrobnost.
INTERVJU SI LAHKO PREBERETE TUKAJ >>KLIKNITE<<.
 

Dominik je Nataliji kot razlog za to, da ni odšel v kajžo, navedel dejstvo, da je psihično preveč na dnu. Po izpadu iz šova pa je spregovoril tudi za naš portal, tokrat pa se je nekoliko bolj razgovoril: 

"V kajžo nisem želel, ker so do štirih zjutraj iskali po gozdu ne vem koga - mogoče duhce, se drli, tako da sem hotel v boj z vsemi močmi," je povedal Dominik, ki je krivdo za svojo odločitev tako prelil na sotekmovalce. 

Tako Dominik kot Nika sta nam zaupala še kar nekaj podrobnosti letošnjega šova. Več o tem pa si lahko preberete že jutri ob 8. uri zjutraj, ko bo na portalu www.njena.si  objavljen intervju s prvima letošnjima izpadlima tekmovalcema.