Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

EKSKLUZIVNO: Dominik o tem, zakaj ni spal v kajži

10. 9. 2021; 09.16
Avtor: K.M.
Dominik Visočnik

Dominik Visočnik foto: POP TV

Ker Dominik pred dvobojem ni spal v kajži, ga je voditeljica Natalija Bratkovič poslala s Kmetije. Za Njena.si je diskvalificirani tekmovalec ekskluzivno pojasnil, zakaj se ni odpravil v gozd.

Letošnjo Kmetijo sta kot prva zapustila Dominik Visočnik in Nika Bečlić, eden izmed zaljubljenih parčkov letošnjega šova. Dominik po diskvalifikaciji, saj se ni držal pravil in ni želel spati v kajži. Nika pa se je zaradi njegovega odhoda odločila za prostovoljen odhod. 


Nika in Dominik sta nam v pogovoru iz šova zaupala še veliki skrivnosti Kmetije. Razkrila sta, kaj si zares mislita o Francu, zakaj je po diskvalifikaciji Dominika šov zapustila tudi Nika in še marsikatero zanimivo podrobnost.
INTERVJU SI LAHKO PREBERETE TUKAJ >>KLIKNITE<<.
 

Dominik je Nataliji kot razlog za to, da ni odšel v kajžo, navedel dejstvo, da je psihično preveč na dnu. Po izpadu iz šova pa je spregovoril tudi za naš portal, tokrat pa se je nekoliko bolj razgovoril: 

"V kajžo nisem želel, ker so do štirih zjutraj iskali po gozdu ne vem koga - mogoče duhce, se drli, tako da sem hotel v boj z vsemi močmi," je povedal Dominik, ki je krivdo za svojo odločitev tako prelil na sotekmovalce. 

Tako Dominik kot Nika sta nam zaupala še kar nekaj podrobnosti letošnjega šova. Več o tem pa si lahko preberete že jutri ob 8. uri zjutraj, ko bo na portalu www.njena.si  objavljen intervju s prvima letošnjima izpadlima tekmovalcema.

prejšnji članek
11/9: Snaha kraljice Elizabete za las ušla smrti
Svet slavnih
11/9: Snaha kraljice Elizabete za las ušla smrti
naslednji članek
Oskarjevka pokazala nosečniški trebušček
Svet slavnih
Oskarjevka pokazala nosečniški trebušček