hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Popevka: Rok Ferengja trdi eno, TV Slovenija drugo - kdo laže?

12. 9. 2021; 10.43
Avtor: K.M.
rok feerengja

Rok Ferengja foto: Revija Zvezde Lady

Na včerajšnji Popevki presenetljivo ni nastopil Rok Ferengja. Sam je kot razlog navedel stik z okuženo osebo, uredništvo televizije pa navaja drugačnega.

Kot je nekaj ur pred predvidenim nastopom zapisal izvajalec Rok Ferengja, je bil razlog stik z okuženo osebo. Citiramo: "S težkim srcem vam sporočamo vest, da se današnje Slovenske popevke na žalost ne bomo mogli udeležiti, saj je v našem glasbenem kolektivu prišlo do stika z osebo, okuženo s Covidom 19. Kljub temu, da zaenkrat vsi ostajamo zdravi, smo se odločili, da ne želimo ogrožati ostalih nastopajočih in ekipe, ki stoji za celotno prireditvijo, saj verjamemo v skupno dobro. Najlepše se zahvaljujemo za vašo podporo in se veselimo priložnosti, ki so še pred nami. Vsem ostalim nastopajočim pa želimo veliko sreče na današnjem dogodku." 

Na hodnikih televizije pa smo slišali drugo zgodbo, ki jo je danes zapisal tudi portal MMC. Pesem namreč ni zadoščala kriterijem, ni pa jasno, kako in zakaj so to ugotovili šele na dan festivala. Citiramo: "Rok Ferengja, ki je bil tudi uvrščen med nastopajoče, se ni predstavil. Kot so pojasnili v uredništvu Razvedrilnega programa TV SLO, je bila na predlog izborne strokovne komisije Popevke 2021 sprejeta odločitev, da se iz tekmovalnega programa festivala Popevka izloči ena od skladb, saj se je po naknadnem preverjanju ugotovilo, da za sodelovanje na festivalu Popevka 2021 ni izpolnjevala vseh zahtevanih pogojev."

Dve popolnoma različni zgodbi, dva popolnoma različna razloga. Kateri je resničen? 

prejšnji članek
To je oče Alenke Košir
Svet slavnih
To je oče Alenke Košir
naslednji članek
Raiven vse bolj uveljavljena v klasični glasbi
Svet slavnih
Raiven vse bolj uveljavljena v klasični glasbi
#obraziavenija
obraziavenija