alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

nika dominik vstopna Njena.si

Nika razkrila razplet in zmagovalca šova Kmetija?

doncic young pm Ekipa24.si

Kakšna zaušnica DALLASU in Dončiću na prvi ...

'Vem, zakaj me ljudje obtožujejo, da sem plastična'
| V.M.

'Vem, zakaj me ljudje obtožujejo, da sem plastična'

Sonja Plešnar, POP TV

Sonja Plešnar se je zaradi šova Ljubezen po domače in žaljivih komentatorjev soočila z bolečo tematiko. Kljub vsemu je hvaležna za preizkušnje, ki so ji odprle oči ...

»Vem, zakaj me ljudje obtožujejo, da sem plastična. Če se od daleč pogledam ... Ja res je. Na teh slikah in mogoče nekaterih trenutkih snemanja delujem plastično in neresnično. Res, morda ne iz tega vašega opravljivega planeta. Mar nihče ne pomisli, da vsi ljudje, ki smo v javnosti, da morda imamo dušo in da smo krvavi pod kožo? Na moj videz imam dva konkretna in jasna odgovora. Kot prvo. Nisem plastična, edino, kar je plastično na meni, so moji podaljški, ki so umetni in slabe kvalitete. Moji lasje tako na trenutke izgledajo kot omelo in posledično delujem kot strašilo za ptice, še posebej, ker sem zelo vitka in mala kot vesoljček. Ta videz mi je 12 let bila krinka in zid med menoj in zunanjim svetom. Zaradi mojega videza sem vedno štrlela ven iz okolice. Nihče ni želel biti v moji družbi,« je na družbenem omrežju strnila pojasnilo Sonja in nadaljevala, da je njen videz dolga leta skrival njeno ranljivost, bolečino. Pojasnila je, da se je sama sebi zdela kot grdi raček, kar pa je danes, zahvaljujoč soočenju s samo seboj, le še slika žalostne preteklosti.

Sonja se je sicer pričela posvečati boju proti spletnemu nasilju, opozarja pa tudi, da žaljive komentarje shranjuje, saj bo pravico poiskala na sodišču.