Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenci s polko na televiziji na noge spravili hrvaško

27. 9. 2021; 09.15
Avtor: K.M.
Polkaholiki

Polkaholiki foto: Novatv.hr

Slovenska skupina Polkaholiki se je predstavila v prvi oddaji letošnje sezone hrvaškega šova Supertalent, kjer so več kot navdušili celotno publiko tako v dvorani kot tudi pred malimi ekrani.

Že pred dnevi so fantje skupine Polkaholiki Matic, Gašper, Rene in Žiga razkrili svojo skrivnost - udeležili so se hrvaških Talentov oziroma avdicije oddaje Supertalent. S svojo polka priredbo pesmi Drugi joj raspliće kosu hrvaškega pevca Miše Kovača so na noge spravili celotno dvorano, ki je z njimi plesala in pela. V ritmih polke se je z voditeljem zavrtela celo hrvaška pevka in žirantka Maja Šuput, ki je takoj po nastopu povedala: "Takšna doza, zabave, samozavesti, to lahko pričakujemo samo od vas Slovencev." Nato pa je svoj govor nadaljevala kar v slovenskem jeziku in s tem v smeh spravila kolege žirante. 

Nad njihovim nastopom so bili navdušeni tako zbrani v dvorani, ki so Polkaholikom podarili tudi stoječe ovacije kot tudi vsi trije žiranti, Davor Bilman, Martina Tomčić, Maja Šuput in Janko Popović Volarić. Slednji jim sicer ni dal svojega "da". No, razlog je bil predvsem v tem, da malce iz tira vrže Šuputovo, za katero je vedel, da bo našim fantom dala svoj "da" in jih tako poslala v čakalnico za uvrstitev v polfinale največjega hrvaškega glasbenega šova. 

prejšnji članek
Trend obutve, ki ga morate nositi!
Moda&Lepota
Trend obutve, ki ga morate nositi!
naslednji članek
Anja Ramšak poniknila, zdaj je razkrila, kaj se dogaja
Svet slavnih
Anja Ramšak poniknila, zdaj je razkrila, kaj se dogaja