profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Olja morala iz Zadruge, ker jo lovi Interpol, grozi ji zapor

29. 9. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
olja 2

Olja med klepetom z vlogerjem Brendonom. foto: MEDIUM PRODUCTION SERBIA

Ozadje Oljinega nepričakovanega odhoda iz šova Zadruga je veliko bolj resno, kot so videli gledalci. Olja ima namreč za vratom Interpol, grozi ji zapor.

Olja Einfalt Mihovilović se po odhodu iz resničnostnega šova še ni javila svojim oboževalcem na družbenem omrežju. Njen profil še vedno upravljajo administratorji,medtem pa se mnogi sprašujejo, kam je poniknila. Radovednost spletne publike je potešil srbski YouTuber Brendon, ki je na svojem kanalu objavil intervju z Oljo, tekom katerega sta se nemudoma dotaknila zloglasne teme o kriminalistični policiji in zaporu.

Brendon je v prispevku pojasnil, da je z njim navezala stik Oljina prijateljica in mu dejala, da ima Interpol nalog za privedbo ter da mora ven iz šova, v nasprotnem primeru bo končala v zaporu. Je v tem kaj resnice?

Olja je zapustila šov. foto: Pink.rs

»Ja. Veš, jaz v hiši resnično nisem vedela, kaj se sploh dogaja. V trenutku, ko sem bila nominirana, je v hiši nastala panika. Ljudje tega niso pričakovali, bili so šokirani. Meni je ob vsem tem prišlo na pamet, da so ustvarili situacijo, da lahko zapustim hišo, to pa zaradi tega, ker sem bodisi tako nezanimiva za šov ali pa da se je zunaj nekaj zgodilo. Pomislila sem, da je zunaj nekdo bolan in da moram ven,« je obudila spomine Olja, nato pa pojasnila, da jo je zunaj čakalo razkritje o težavah z Interpolom in da ji grozi zapor.

»Nalog za privedbo je nastopil, ker imam šest kazenskih prijav. Jaz sem bila direktorica podjetja, ki ga je vodil moj mož in ker sem bila direktor, sem hkrati oseba, ki odgovarja za vse, kar se je zgodilo, saj je mož preminil,« je pojasnila Olja, ki jo sedaj čaka soočenje s preteklostjo in sprejemanje odgovornosti za nezakonita dejanja, ki so se odvijala pred leti.

Olja ob vstopu v Zadrugo ni pričakovala, da jo bodo čakale težave s policijo.

Olja ob vstopu v Zadrugo ni pričakovala, da jo bodo čakale težave s policijo. foto: Pink.rs

prejšnji članek
Sanjski moški: Nina Savnik v razmerju s chefom
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Nina Savnik v razmerju s chefom
naslednji članek
Kmetija: Druga, divja plat nežnega Tilna
Resničnostni šovi
Kmetija: Druga, divja plat nežnega Tilna