kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oljo nepričakovano odslovili iz šova Zadruga

28. 9. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
Olja

Olja je zapustila šov Zadruga. foto: PINK TV

Čeprav je bila zelo priljubljena, je po poročanju televizije Pink zanjo glasovalo zgolj dva odstotka gledalcev. Šov je zapustila v kostumu, ki je pritegnil pozornosti zlasti zaradi modnega dodatka iz kovinskih ketnic, ki so prekrivale spodnji del obraza.

Olja Einfalt Mihovilović, ki smo jo spoznali v hrvaškem šovu Ljubezen po domače, je zapustila kontroverzni šov Zadruga, v katerega je vstopila v začetku meseca. Kljub odmevnemu nastopu, vpadljivem videzu in podajanju neobičajnih izjav, s katerimi je pritegnila pozornost številnih medijev, se Olja v samem šovu žal ni najbolje znašla.

Olja Einfalt foto: Duje Klaric/Cropix

Njena pot se je zaključila z dvobojem s tekmovalcem Filipom Carjem, gledalci so se namreč skoraj soglasno odločili, da je prav ona tista, ki mora zapustili luksuzno hišo. Potem ko je osvojila zgolj dva odstotka glasov, se je poslovila v svojem kreativnem stilu, nato pa se pojavila v studiu, kjer je pojasnila, da ravna po svoji intuiciji, se ne pretvarja in tako tudi odhaja tedaj, ko za to napoči čas, saj v življenju ničesar ne dela na silo. Spletni komentatorji so se na nepričakovan odhod burno odzvali, težko je namreč verjeti, da je produkcija iz rok izpustila osebo, ki na zabaven in kreativen način ustvarja šov, dviga gledanost in skrbi za dogajanje v hiši, kjer se pretežno odvijajo nesoglasja in glasni prepiri.

prejšnji članek
Kmetija: Nina iskreno o odnosu z Ambrožem
Resničnostni šovi
Kmetija: Nina iskreno o odnosu z Ambrožem
naslednji članek
Ljubezen po domače: Mihaele Krajnc danes ne bi prepoznali
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Mihaele Krajnc danes ne bi prepoznali