nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja s serijo Ja, Chef!? Zrnec še snema?

6. 10. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
jurij-zrnec, ja-chef

Jurij Zrnec foto: Marko Vavpotič

Tisti, ki jih je navdušila serija Ja, Chef!, se že dalj časa sprašujejo, kdaj in če sploh, bo sledilo nadaljevanje. 10. epizod je bilo za pokušino, kaj se s serijo dogaja sedaj? Je bil Jurij Zrnec med snemanjem tako glasen, da so se razbežali?

Gledalci serije Ja, Chef! ste si humoristične prigode iz restavracije »Chateau de Philippe« nemara najbolj zapomnili po kričanju chefa Bohinca, v katerega čevlje je stopil igralec Jurij Zrnec. Mimogrede, za vas imamo dobro novico, saj boste lahko znova spremljali njegove muhaste izpade, Jurij in njegova banda šalabajzerska se namreč vračajo z novo sezono!

Najbolj kuharska serija Ja, Chef! bo na VOYO prižgala žaromete v četrtek, 14. 10. 2021. In kaj zanimivega se obeta? No, pa kar poglejmo, kakšno sporočilo za vas zakuhali na POP TV …

Če smo na začetku 1. sezone mislili, da je chef Bohinc namazan z vsemi žavbami, da je mariniran v piskru potegavščin in kaviarja, je danes jasno, da v tem olimpijskem bazenu lumparij ne plava sam. Z njim se med žavbami in zvijačami namakata tudi DJ-ja mesnih in ribjih uspešnic, Tomi in Zdravc. Mojstra potegavščin, ki jih imata za ušesi skoraj več kot v ponvi. Ker pa potegavščine niso nič vredne, če nekoga z njimi ne potegneš za nos, ima vajenec Luka nos do tal. Pa ne samo on. Celotna ekipa restavracije »Chateau de Philippe« se vsak dan spopada z muhami chefa, sodelavcev in gostov.

Priljubljena serija Ja, Chef! se z drugo sezono vrača na VOYO. foto: VOYO

Zna pa chef Bohinc tudi presenetiti. Svetovati. Sicer tu pa tam vse zastaviti in zakockati, imeti zverinskega mačka, zažgane brbončice, a ko zvečer pospravijo vse krožnike in zloščijo štedilnike, je vse v redu. Kaj v redu, »Chateau de Philippe« ima sijajne ocene, gostje so skoraj vedno zadovoljni, večina jih celo preživi. Preživela je tudi slavna bela gos, ki so jo lovili po jedilnici. Da o postrveh v banji ne izgubljamo besed.

Prva sezona je imela do danes več kot 1.000.000 ogledov, saj si jo je ogledalo skoraj 80 % uporabnikov storitve VOYO. Ste eden izmed tistih, ki si je še niso ogledali? Če pogledate en del na dan, boste ravno ujeli premiero nove sezone. Ampak kolikor se spoznamo, jo boste pogledali v dveh dneh ... Največ treh.

Kaj nas čaka v novi sezoni?

Tega ne ve še nihče.

Poglejte si na VOYO in povejte naprej!

Od 14. oktobra.

prejšnji članek
Česa se je Miran Rudan naučil pri ženskah?
Moda&Lepota
Česa se je Miran Rudan naučil pri ženskah?
naslednji članek
Luka Basi pokazal novo
Svet slavnih
Luka Basi pokazal novo