ales hojs bobo6 Svet24.si

Aleš Hojs pomotoma objavil zasebno sporočilo: ...

elektrika (1) Svet24.si

Ste pripravljeni na večdnevni električni mrk?

čaj, pitje čaja Svet24.si

Čaji, ki preženejo nespečnost, prehlad, ...

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

mačke, mačka Odkrito.si

Končno! Znanstveniki so potrdili, da so vse ...

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Poletje v školjki: Milena se je v Slovenijo vrnila le dvakrat
| K.M.

Poletje v školjki: Milena se je v Slovenijo vrnila le dvakrat

Viba Film

Igralka Kaja Štiglic, ki je v filmih Poletje v školjki odigrala glavno vlogo Milene, se je kmalu po uspehu preselila v Združene države Amerike in si tam ustvarila kariero. V Slovenijo se ne vrača.

"Nekaj časa je bila kot balerina zaposlena v SNG Opera in balet Ljubljana, kjer jo je opazil ameriški koreograf, ki je po Evropi iskal mlade talente, artiste. Dobila je priložnost za izobraževanje in delo v ZDA ter jo sprejela z obema rokama," je za revijo Obrazi Avenija razkril Kajin oče Tugo Štiglic, sicer tudi režiser filmov Poletje v Školjki. K temu je dodal, da o vrnitvi v Slovenijo ni nikoli razmišljala. Tam si je ustvarila kariero in kasneje odprla svojo plesno šolo. Na žalost pa se v Slovenijo ne vrača niti zato, da bi obiskala domače. 

"Odkar je zapustila rodno grudo, jo je obiskala dvakrat, enkrat pa sem bil jaz njen gost v ZDA. Takrat sem obiskal tudi prvorojenko Sanjo, ki je delala na Stalnem predstavništvu Republike Slovenije pri OZN v New Yorku, danes je veleposlanica Republike Slovenije v Kraljevini Nizozemski in stalna predstavnica Republike Slovenije pri Organizaciji za prepoved kemičnega orožja (OPCW). New York me je povsem očaral."