Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Darja Gajšek o odnosu z možem Alenom

10. 10. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Darja in Alen

Darja Gajšek in njen mož Alen Janković. foto: FB

Darja je svojega moža spoznala med snemanjem oddaje. Takoj sta spletla prijateljski odnos, ki je počasi vodil v nekaj več.

"Alena sem spoznala na snemanju oddaje, nato je postal moj kondicijski trener in me je pripravljal na maratonske dogodke. Očitno je bil tako dober in na njegovih treningih sploh nisem trpela, da sva se kmalu povezala tudi drugače, ugotovila sva, da naju zanimajo podobne stvari in da imava enak pogled na življenje … In to naju je povezalo za vedno," je za revijo Obrazi Avenija povedala priljubljena voditeljica in pevka. Darja Gajšek pa je spregovorila tudi o njunem odnosu. 

"Imava dober odnos. Predvsem je zelo pomembno, da se podpirava na najinih kariernih poteh, da sva si opora, pomoč in spodbuda. Vse to je nujno potrebno predvsem zato, ker oba veliko delava in sva zaradi dela pogosto odsotna; sama veliko noči preigram na nastopih, Alen, ki je kondicijski trener članske ekipe NK Celje, pa je prav tako veliko odsoten. Že res, da se kdaj v čem tudi ne strinjava, saj sva oba precej ognjevita, ampak nesporazume hitro pogladiva. Sploh Alen je oseba, ki zna hitro s pravimi besedami in objemi vse težavice pospraviti v preteklost."

prejšnji članek
Miša Molk v bolečinah posnela intervju
Zdravje
Miša Molk v bolečinah posnela intervju
naslednji članek
Znano, kje bo potekala Evrovizija 2022
Svet slavnih
Znano, kje bo potekala Evrovizija 2022