pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Klašnja pred meseci izgubila očeta

10. 10. 2021; 09.17
Avtor: K.M.
klasnja ana 16_2_120

Ana Klašnja foto: Revija Zvezde

O težki izgubi je prvič javno spregovorila.

V oddaji Slovenija ima talent je po nastopu mlade Arione Ana Klašnja padla v jok. Zaradi začudenja ostalih žirantov je svoj čustven odziv pojasnila tudi za kamere. Ariono je za nastop namreč navdihnil oče, ki je lani zbolel za kornavirusom. Njegovo življenje je viselo na nitki, bil je v komi, Ariona pa je takrat izgubila veselje do petja. Ko se je po bolezni pobral, jo je spodbudil, da se prijavi na Talente in uresniči svoje sanje. 

Po njenem nastopu pa se je na svojega očeta spomnila tudi Ana, ki je tako z javnostjo delila informacijo, da je sama svojega očeta pred meseci žal izgubila. "Izkoristi vsak trenutek z očetom. Draga moja, oprosti za moje solze. Že ko si začela razlagati o očetu, kako te podpira, kako si zaradi njega danes tukaj, sem se spomnila na svojega očeta, ki je umrl par mesecev nazaj. Kako me je vedno vozil na treninge, kako mu ni bilo nikoli odveč sedeti pred plesnim studiem in me čakati. Kadarkoli sem poklicala, je bil on tam zame. Sem ti želela reči, da bodi vesela, da ga imaš, drži ga in preživi vsako sekundo, ki jo lahko, z njim."

O izgubi svojega očeta pa je v oddaji spregovorila tudi Marjetka Vovk. Ta je svojega izgubila, ko je bila stara osemnajst let, na pogrebu pa je zbrala moči in mu v slovo odpela pesem Toša Proeskega. 

V isti oddaji je Ana podarila tudi svoj letošnji zlati gumb. Preverite, katero točko je poslala direktno v polfinale. >>KLIKNITE TUKAJ<<.

prejšnji članek
Dalmatinec s slovenščino navdušil Talente
Resničnostni šovi
Dalmatinec s slovenščino navdušil Talente
naslednji članek
Razkrita skrivnost pevkine rdeče obleke
Svet slavnih
Razkrita skrivnost pevkine rdeče obleke