reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Franc iz Kmetije: Dedek z življenjsko energijo mladeniča

12. 10. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
franc-vozel

Franc Vozel foto: POP TV

Ste vedeli, da je Franc Vozel le dve leti starejši od Jana Kneza? A čeprav se lahko Jan pohvali z mladostnim videzom, pa tudi člani družine opažajo, da se Franc ponaša s silo mladostno življenjsko energijo.

»Franc je maskota te kmetije, to je definitivno in včasih se res sprašujem, koliko je sploh ta tip star. A je star enako kot mi? Koliko je star? Vsak dan namreč preseneti z nekimi stvarmi,« se je o Frančevih letih spraševala Nina Radi, ki se kot ostali člani družine čudi njegovi neusahljivi energiji, telesni moči in zabavljaštvu, začinjenemu s trboveljskim narečjem.

Franc Vozel foto: POP TV

Franc je sicer že zelo blizu okroglemu jubileju, kot navajajo na POP TV, namreč šteje 58 let. A legendarni Tocki je kljub letom kos vsem članom družine, saj je prva delovna roka na posestvu ter glavni organizator dela in zabavnih trenutkov, s katerimi si popestrijo življenje v izolaciji. Poleg pripovedovanja prigod in prepevanja, preseneča tudi s sila zanimivimi plesnimi gibi, ob katerih tudi mrki člani ne zadržujejo smeha.

No, kot kaže, Franc druščini ne bo ostal v spominu le po sočnih kletvicah in glasnem govorjenju, pač pa tudi po veseljaštvu in domačih pesmih. Pa bo vsestranski Tocki kos mladini tudi v bitki v areni?

Franc Vozel foto: POP TV

Franc Vozel

Franc Vozel foto: POP TV

prejšnji članek
Hana in Goran: Nič naju ne more ločiti
Svet slavnih
Hana in Goran: Nič naju ne more ločiti
naslednji članek
Horoskop: Sprostite se v mislih, pa bo drugače
Horoskop
Horoskop: Sprostite se v mislih, pa bo drugače