stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hana in Goran: Nič naju ne more ločiti

12. 10. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
Hana in Goran

Srečna v objemu foto: Instagram story Hana Rodić

Po dveh tednih zatrjevanja, da ju veže zgolj prijateljsko druženje, sta spletni javnosti znova vrgla sočno kost. Hana in Goran bosta, kot kaže, znova skupaj polnila naslovnice …

Prvi Sanjski moški Hrvaške Goran Jurenec zna poskrbeti, da ne potone v pozabo. Njegovih ljubezenskih peripetij se, kot kaže, javnost ne naveliča, pa četudi vse skupaj spominja na sodobno obarvano telenovelo.

Hana Rodić seveda v tej romantični drami igra glavno vlogo in čeprav se je do nedavnega pod žarometi sončilo Goranovo danes znova nekdanje dekle Claudia Lucia, temnolaska stopa na svoj prestol v svojem glamuroznem slogu.

##IMAGE-1291660##

Po Goranovem javnem razhodu s Claudio, sta se s Hano sestala na prijateljskem klepetu v Samoborju, kjer sta po njunih besedah reševala minule zaplete, nato pa je 24. septembra sledil še mladenkin nepričakovan odhod v Berlin, kjer se 24-letnica še vedno nahaja. A medtem ko je prva dva tedna vztrajno zatrjevala, da sta zgolj prijatelja, ki se veliko družita ter da absolutno nista par, je tokrat med oboževalce mimobežno vrgla kost, zaradi katere sta znova v središču pozornosti.

Akterja resničnostnih šovov sta namreč na družbenem omrežju objavila ljubečo fotografijo in refren romantične pesmi Rewrite The Stars: »Kaj če najino zgodbo znova zapiševa med zvezde? Reci, da si bil ustvarjen, da bi bil moj, nič naju ne more ločiti, ostal boš tisti, ki mu je bilo namenjeno, da me najde.«

No, če kaj drži, pa zagotovo to, da obema godi pozornost, kajne?

prejšnji članek
Zoe Muse: Kolekcija, ki so jo navdihnile prave ženske
Moda&Lepota
Zoe Muse: Kolekcija, ki so jo navdihnile prave ženske
naslednji članek
Franc iz Kmetije: Dedek z življenjsko energijo mladeniča
Resničnostni šovi
Franc iz Kmetije: Dedek z življenjsko energijo mladeniča