reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Donelli v boj proti nizkim temperaturam

13. 10. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
Nina Donelli 2

Nina Donelli foto: Rok Maver

Sveža štirindvajsetletnica, ki je pred poletjem svoje fane razveselila s prelepim duetom z Giulianom, tokrat navdušuje s plesno uspešnico, ki nosi naslov Havana.

»Pesem izberem po občutku in po tem kar je trenutno na voljo na »trgu pesmi«. Havano je napisal Dušan Bačić in z njim odlično funkcionirava s hitrejšimi ritmi, ni pa to pravilo, saj mi je napisal tudi balade. Zdelo se mi je, da trenutno moji poslušalci in pa tudi tisti, ki to niso potrebujejo(mo) nekaj zabavnega. Da zaplešejo, se sprostijo, poveselijo ... Zabaven je tudi spot, ki ga je režiral Rok Maver. Pisana oblačila, kotalke, disco efekti in zelo nevsakdanja lokacija. Velik del spota smo posneli v Rušah v več kot 100 let stari tovarni dušika,« je o pesmi in spotu povedala seksapilna pevka.

Nina Donelli foto: Rok Maver

V zabavnem slogu, prav tako kot njena nova pesem, pa je potekalo tudi praznovanje pevkinega rojstnega dne.

»Rojstni dan sem preživela z družino in prijatelji. Doma sem priredila zabavo in povabljene razdelila na dve skupini, tako da smo praznovali praktično od jutra do večera. Če imaš ob sebi prave ljudi, več niti ne potrebuješ, se pa veselim prihodnjih rojstnih dni in pravih dogodivščin – recimo prihodnje leto bi se z družbo odpravila na Ibizo v kolikor bodo okoliščine dopuščale doživetje pred situacijo z virusom,« je praznovanje povzela Nina.

prejšnji članek
Pri Tanji Žagar praznujejo
Svet slavnih
Pri Tanji Žagar praznujejo
naslednji članek
Z zlatim mlekom okrepite zdravje in omilite številne težave
Zdravje
Z zlatim mlekom okrepite zdravje in omilite številne težave