Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrl je pevec zasedbe Slapovi

15. 10. 2021; 09.34
Avtor: K.M.
Jože Skubic, V petek zvečer

Jože Skubic, V petek zvečer foto: Rtv Slo

Kot poroča radio Veseljak, se je v 55. letu starosti poslovil Jože Skubic, pevec in vodja legendarnih Slapov.

Jože Skubic je bil dolga leta glavni pevec in vodja zasedbe Slapovi, ki je s svojim delovanjem pričela leta 1992 in skupno pot zaključila leta 2007. Kot poroča portal radia Veseljak, je pevec umrl ponoči po dolgoletni bolezni. Več informacij lahko najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Njegov zadnji javni nastop se je odvil spomladi, ko je nastopil v oddaji V petek zvečer. Takrat je skupaj z Erosi in člani Okreksta mandolina Ljubljana odpel legendarno pesem Ne reci nikdar. Nastop si lahko ogledate spodaj. 

Od glasbenika se na družbenih omrežjih že poslavljajo številni glasbeni kolegi. Modrijani so zapisali: "Brez besed smo. Poslovil se je Jože Skubic. Avtor in pevec legendarnih Slapov. S svojim glasom in osebnostjo je v domači glasbi pustil izreden pečat. Družini in prijateljem izrekamo iskreno in globoko sožalje." Erosi, s katerimi je imel zadnji javni nastop, so zapisali: "Pretreseni smo. Mnogo prezgodaj je odšel Jože Skubic, glasbenik, pevec in glavni vokalist ansambla Slapovi. Njegov glas v pesmih, ki so nekatere že skoraj ponarodele, bo ostal zavedno. Hvaležni smo, da smo nedavno še zadnjič lahko zapeli skupaj pesem Ne reci nikdar. Vsem žalujočim izrekamo iskreno sožalje. Počivaj v miru."

prejšnji članek
'Diana' igrala tudi v Usodnem vinu
Svet slavnih
'Diana' igrala tudi v Usodnem vinu
naslednji članek
Damjan Murko postal ponosen lastnik nepremičnine
Svet slavnih
Damjan Murko postal ponosen lastnik nepremičnine