Aljoša Bagola , izgorelost Svet24.si

Avtor najbolj prodajane knjige lanskega leta o ...

ratitovec Svet24.si

FOTO: Smučar na Ratitovcu sprožil plaz, ta je ...

java, semeru, vulkan, ognjenik Svet24.si

Izbruh ognjenika usoden za 13 ljudi

marko milosavljevic bobo Reporter.si

Pri medijski hobotnici SDS gre za zavestno ...

FFYh_3dXsAgvQ6p Necenzurirano

Kje je Borut Pahor? Igra se z lego kockami ...

Dorangel Vargas Facebook Odkrito.si

GROZLJIVA ZGODBA: Andski Hannibal Lecter

gajser mm Ekipa24.si

NOVA TRAGEDIJA v Avstriji! Športni svet ...

Serija Ko potrka ljubezen se vrača na male ekrane!
| V.M.

Serija Ko potrka ljubezen se vrača na male ekrane!

Ko potrka ljubezen, FOX TV

Pa smo dočakali dan, ko vam lahko sporočimo veselo novico. Še malo in popoldneve vam bosta znova krajšala zaljubljenca Eda in Serkan Bolat!

Marca so na POP TV prenehali s predvajanjem priljubljene turške uspešnice Ko potrka ljubezen, ob čemer so obljubili, da se bo serija zagotovo vrnila na male zaslone. Ker se slednje tudi več mesecev kasneje ni zgodilo, so mnogi gledalci že obupali nad mislijo, da bodo lahko spremljali nadaljevanje romantične zgodbe. No, a saj veste, kako pravijo, kdor čaka, dočaka in sedaj vam lahko med prvimi razkrijemo, kdaj vas bosta v dnevnih sobah znova zabavala Eda in Serkan.

Kot so nam zaupali na POP TV, se komično obarvana romantična serija Ko potrka ljubezen vrača na televizijske ekrane konec meseca in sicer 29. oktobra 2021, ko bo premierno predvajana 89. epizoda prve sezone.

In kaj lahko pričakujemo?

Nadaljevalo se bo napeto dogajanje, kjer bomo stiskali pesti, da se Serkan pravočasno vrne na poroko, nekaj trenutkov pa bomo v seriji videli tudi Slovenijo! Serija se sicer nadaljuje dva meseca po strmoglavljenju Serkanovega letala. Deniz in Eda še vedno iščeta Serkana na mestu, kjer je strmoglavilo letalo. Medtem se Serkan skupaj s Selin nahaja v Sloveniji in se skuša spomniti preteklosti. Končno se s Selin vrne v Istanbul, a se ne spomni, kaj se je dogajalo preteklo leto, tako Ede sploh ne pozna.