Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Peter Poles in Nika Veger hčer vedno podpirata

18. 10. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
Pri Addamsovih 2 1

Televizijski voditelj Peter Poles in vplivnica Nika Veger sta pokala od ponosa na svojo starejšo hčerko Amalijo, ki je posodila glas enemu izmed animiranih likov. foto: Kolosej

Voditelja in lepotno ter trajnostno vplivnico smo ujeli na premieri risanega filma.

Starejša hči Petra Polesa in Nike Veger, Amalja Veger, je že stalna članica sinhronizacijskih ekip slovenskih različic risanih filmov. Svoj glas je posodila tudi v drugem delu o družini Addams, na premieri pa sta jo podprla tudi ponosna starša. 

Sinhronizatorji: Blaž Šef, Amalija Veger Poles, Uroš Smolej, Jan Novljan, Srđan Milovanović in Lija Pečnikar so komaj čakali na začetek filma. foto: Kolosej

Po dveh letih se družina Addams vrača v drugem delu animirane komedije, ki sta jo znova režirala Conrad Vernon in Greg Tiernan, posneta pa je po likih, ki jih je ustvaril ameriški karikaturist Charles Addams, znan po izjemno temačnih in grozljivih likih. Slavnim članom družine so svoje glasove znova posodili igralci Charlize Theron (mama Morticia), Oscar Isaac (oče Gomez), Chloë Grace Moretz (hčerka Wednesday), Javon 'Wanna' Walton (sin Pugsley), Nick Kroll (stric Fester), Snoop Dogg (bratranec IT) in Bette Midler (babica).
V slovenskih kinematografih bo na voljo sinhronizirana različica, v kateri bomo znova slišali glasove igralcev Uroša Smoleja, Ive Krajnc Bagola, Lije Trunkelj, Srđana Milovanovića, Maje Končar in Žige Buniča, pridružijo pa se jim Jan Novljan, Blaž Šef, Jernej Kuntner, Amalja Veger Poles in Klemen Bunderla.

O ZGODBI:
Strašljiva in priljubljena družina se vrača v nadaljevanju animirane pustolovščine Pri Addamsovih 2. V nadaljevanju sta starša Morticia in Gomez vedno bolj obupana, da njuna otroka odraščata, se izogibata družinskim večerjam in se oddaljujeta. Da poglobijo medsebojne odnose, se starša odločita, da strpata hčerko Wednesday, sina Pugsleyja, strica Festerja in ostale člane družine v svojo strašljivo prikolico in se odpravijo na še zadnje nesrečne družinske počitnice. Pustolovščina po Ameriki jih popelje izven svojih okvirjev, vmes pa celo naletijo na ikoničnega bratranca, pa tudi mnogo drugih čudnih likov. Kaj bi sploh lahko šlo narobe?

prejšnji članek
Slovenijo bodo očistili s supi
Zdravje
Slovenijo bodo očistili s supi
naslednji članek
Kakšna je resnica o aplikacijah na telefonih Huawei?
Moda&Lepota
Kakšna je resnica o aplikacijah na telefonih Huawei?