Žiga Gabrovec foto: Ana Gregorič
Žiga Gabrovec je po koncu šova MasterChef marljivo zavihal rokave in se lotil projekta, tekom katerega je zasnoval bar in pop-up restavracijo Žigola, ki jo je poimenoval po svojem vzdevku. Žigola se nahaja v Slovenskih Konjicah in sicer v objemu zgodovinskega Dvorca Trebnik.
In kaj je posebnost njegove restavracije? Omejen čas ponudbe in omejena količina hrane, kar pomeni, da se lahko posveča kvaliteti, saj mu kreativnosti ne omejuje stremenje k čim večjem številu krožnikov. »Restavracije nimam odprte vsak dan, to pa zato, da lahko kuham z srcem in dušo. Lahko se posvetim svojim gostom, na dan lahko recimo sprejmem največ 50 ljudi. Hrana je lokalna, ekološka in zato so obroki v Žigoli omejeni na določeno število, tako tudi lahko zagotavljamo, da je za vsakega dovolj in da uživa v pripravljeni hrani,« je za njena.si pojasnil Žiga.
Žiga stremi k kvaliteti. foto: Osebni arhiv
Žiga uresničuje sanje foto: Osebni arhiv
Žiga in mama Fanika. foto: Osebni arhiv
Vesel je, ker se lahko posveti gostom. foto: Osebni arhiv
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.